reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochane...o godzinie 10:05 na świecie pojawiła się przecudna istotka, mała Lilka;)
Nie bardzo mogę pisać bo ogarniam się po cesarce.
Jutro napiszę więcej bo oczu oderwać od małej nie mogę;)
Kocham ją najmocniej na świecie!!!!:)
No w końcu! Gratuluję od całego serca [emoji8] Lilka, witaj na świecie! [emoji322] [emoji257] [emoji214]

reklama
Kochane...o godzinie 10:05 na świecie pojawiła się przecudna istotka, mała Lilka;)
Jupi!!! Witamy cudowną Lilke! [emoji8]

Czesc Dziewczyny. Chce dolaczyc do was z in vitrowek :) u mnie koncowka 26tc. Czesc Was znam z procedur in vitro. Witajcie . Zaczynamy male juz przygotowania zakupowe i tak po cichu wchodzilam zeby podejrzec co kupujecie i jak sie czujecie . Mielego dnia Dziewczynki :)

Na wczoraj czyli dzien pobrania krwi był dokładnie 19tc2doba czyli 20 tc... ale pappa miałam przy 1 prenatalnych bo to sa te oceny ryzyka trisomii?
Ja mialam pobierane w 15 tc krew na AZF bialko ( okreslenie ryzyka rozszczepu kregoslupa ) wyszlo w normie ok 46 czegos tam . Troche uspokoilo mnie to jak mialam amnio i czekalam na wynik . Nie stresuj sie .

Gratulacje - zazdroszczę pozytywnie i życzę duuuuzo siły i zdrówka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Do góry