reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochane...o godzinie 10:05 na świecie pojawiła się przecudna istotka, mała Lilka;)
Nie bardzo mogę pisać bo ogarniam się po cesarce.
Jutro napiszę więcej bo oczu oderwać od małej nie mogę;)
Kocham ją najmocniej na świecie!!!!:)
No w końcu! Gratuluję od całego serca [emoji8] Lilka, witaj na świecie! [emoji322] [emoji257] [emoji214]

reklama
Kochane...o godzinie 10:05 na świecie pojawiła się przecudna istotka, mała Lilka;)
Jupi!!! Witamy cudowną Lilke! [emoji8]

Czesc Dziewczyny. Chce dolaczyc do was z in vitrowek :) u mnie koncowka 26tc. Czesc Was znam z procedur in vitro. Witajcie . Zaczynamy male juz przygotowania zakupowe i tak po cichu wchodzilam zeby podejrzec co kupujecie i jak sie czujecie . Mielego dnia Dziewczynki :)

Na wczoraj czyli dzien pobrania krwi był dokładnie 19tc2doba czyli 20 tc... ale pappa miałam przy 1 prenatalnych bo to sa te oceny ryzyka trisomii?
Ja mialam pobierane w 15 tc krew na AZF bialko ( okreslenie ryzyka rozszczepu kregoslupa ) wyszlo w normie ok 46 czegos tam . Troche uspokoilo mnie to jak mialam amnio i czekalam na wynik . Nie stresuj sie .

Gratulacje - zazdroszczę pozytywnie i życzę duuuuzo siły i zdrówka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Do góry