reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No wiec ja już po wizycie. Z Zosia wszystko o wazy 2 kg bez 30 g. Mam się oszczędzać, ponieważ mam skurcze dość regularnie, których nie czuje. Ponoć są nawet mocne. 3x2 aspargin przyjmować. Szyjka 16 mm. Lekarz liczy na to, ze do 38tc dotrzymam z porodem.
No to kto wie kogo jeszcze wyprzedzisz z porodem. Oszczędzaj się kochana i bierz ten progesteron.

reklama
Kochane...o godzinie 10:05 na świecie pojawiła się przecudna istotka, mała Lilka;)
Nie bardzo mogę pisać bo ogarniam się po cesarce.
Jutro napiszę więcej bo oczu oderwać od małej nie mogę;)
Kocham ją najmocniej na świecie!!!!:)
Gratulacje kochana [emoji5] zdrówka dla Was[emoji8]

Kochane...o godzinie 10:05 na świecie pojawiła się przecudna istotka, mała Lilka;)

Gratulacje, sliczne imie [emoji16][emoji12][emoji16]

No tak coś czułam, że już jesteś po. Trzymajcie się dzielnie, dużo zdrówka dla Was :)

Oojeeej :))) mi mąż caly czas to tłumaczy a ja sie tak boje :laugh2: i dzis zamierzam coś pozamawiać na 56 :) bo jak patrzę to wszystko mam większe :laugh2:
Dziękuję:*
Zamasiaj bez obaw. Ja tez sie balam malych zamawiac i dobrze ze od siostry mialam bo moich wiekszosc za duza byla a najbardziej z malych rozmiarow to body krotkie bo jak pod pajaca zakladasz to przynajmniej wygodnie jak dopasowane
Kochana serdeczne gratulacje! Bardzo sie ciesze ze Lila juz z Wami[emoji7] czekamy na zdjecia[emoji6]

reklama
Do góry