Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Wyniki glukozy... co myślicie?Zobacz załącznik 854804
Ja miałam podobne wartości i dr była zadowolona .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyniki glukozy... co myślicie?Zobacz załącznik 854804
O to dziękuję kochana. :*Ja miałam podobne wartości i dr była zadowolona .
Kochana gratuluje zdrowego synka :*a tak delikatnie ciuszki kocyki czapeczki skarpetki ale tak powoli bo jeszcze nie dociera
Nie działa ten link.Dziewczyny wrzucam wam link do allegro do sprzedawcy, ma bardzo fajne ubranka,, jeszcze od niego nie kupowałam ale mam kilka w koszyku. Niektóre rzeczy są nowe, niektóre używane, ale ceny są na prawdę spoko [emoji6]
Większość widzę z UK.
https://allegro.pl/użytkownik/PRO_ERO?order=m
Oooo to nawet nie wiedziałamJuz masz koncowke ciazy to w takie upaly bedzie coraz ciezej. Ja juz tez musialam sciagnac obraczke, bo mam szeroka i juz cisnela A tak w ogole to na forum kto po in vitro jestes pierwsza w kolejce do porodu