Ewunka
Fanka BB :)
Czekałam na ta wiadomosc !!!!!Boze.... cala sie trzese i rycze jak glupia .... dzwonili i kariotyp poprawny !!!! oszaleje
Super !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekałam na ta wiadomosc !!!!!Boze.... cala sie trzese i rycze jak glupia .... dzwonili i kariotyp poprawny !!!! oszaleje
Daj znac za miesiac jak dziala. Rob tak:
Pierwszy dzien - malujesz
Drugi- malujesz
Trzeci zmywasz i malujesz
Czwarty malujesz
Piaty zmywasz i malujesz
Itd
Po tygodniu zobaczysz efekt i beda szybciej rosly i zrobia sie twarde i nic sie nie bedzie rozdwajac itd.
No właśnie u mnie też. Ogólnie bardzo lubie jak jest ciepło, ale teraz wolałabym, żeby było chłodniej. Czuje się fatalnie. Nogi mi puchną strasznie. Musiałam już wszystkie pierścionki pościągać z palców u rąk bo pączki sie takie porobiły i zaczęły mnie cisnąć. Droga do sklepu oddalonego 200 m to już dla mnie problem. Jakaś taka rozbita jestem...A mnie ostatnio lato, ok 25 stopni jest![]()
Juz masz koncowke ciazy to w takie upaly bedzie coraz ciezej. Ja juz tez musialam sciagnac obraczke, bo mam szeroka i juz cisnelaNo właśnie u mnie też. Ogólnie bardzo lubie jak jest ciepło, ale teraz wolałabym, żeby było chłodniej. Czuje się fatalnie. Nogi mi puchną strasznie. Musiałam już wszystkie pierścionki pościągać z palców u rąk bo pączki sie takie porobiły i zaczęły mnie cisnąć. Droga do sklepu oddalonego 200 m to już dla mnie problem. Jakaś taka rozbita jestem...
Nie znam się niestety zbyt dobrze,ale wygląda że wszystko jest w porządku ;-)Dziewczyny mam już wyniki które miały być za tydzień...
Wszędzie mam prawie napis "prawidłowe" ale mam kilka pytań: co to oznacza? pogrubiłam dla mnie wątpliwe informacje: proszę Was o informację czy mam się tym pogrubionym (którym?) matrwić?
Lokalizacja łożysk(a): ściana przednia, nisko.
Położenie płodu: podłużne główkowe
Dojrzałość łożysk(a): 1. 0 stopień Grannuma.
Pępowina: trójnaczyniowa,
Kość nosowa - prawa: widoczna 6.2 mm.
Kość nosowa-lewa: widoczna (tu nie ma mm.. a to 6,2 to nie to NK? jesli tak to bardzo duzo..
Tętnica pępkowa: PI 0.83 . Tętnica maciczna prawa: PI 0.46 , fala tętna bez wcięcia wczesno
rozkurczowego
Tętnica maciczna lewa: PI 0.68 , fala tętna bez wcięcia wczesno rozkurczowego
Dalej jest 6 wykresów gdzie mój płód zaznaczony jest niżej w: Tętnica maciczna prawa PI.
Wyniki glukozy... co myślicie?Zobacz załącznik 854804
No to pieknie ;D dziękuję :*Piękne [emoji2]