a tak delikatnie ciuszki kocyki czapeczki skarpetki ale tak powoli bo jeszcze nie docieraNo i czas najwyższy. Od jakich zakupów zaczynasz??:-)
reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Dziewczyny czy wy jesteście przygotowane na takie upalne lato? Bo teraz mam rozterki. Ja takich malutkich ubranek nie mam za dużo a już w ogóle na takie upały mało. Typu jakieś sukieneczki czy bodziaki na krótki rękaw i nie wiem czy dokupować?
kredka82
Daj znac za miesiac jak dziala. Rob tak:Oooo wlasnie szukałam jakiejś dzięki [emoji8]
Pierwszy dzien - malujesz
Drugi- malujesz
Trzeci zmywasz i malujesz
Czwarty malujesz
Piaty zmywasz i malujesz
Itd
Po tygodniu zobaczysz efekt i beda szybciej rosly i zrobia sie twarde i nic sie nie bedzie rozdwajac itd.
jasani
Ja mam sporo body na krótki rękaw właśnie z tych małych rozmiarów, nawet chyba więcej niż z długim. Chociaż u mnie akurat zawsze chłodniej niż w PL. Sama ostatnio dokupywałam bo wydawało mi sie, że mam mało.Dziewczyny czy wy jesteście przygotowane na takie upalne lato? Bo teraz mam rozterki. Ja takich malutkich ubranek nie mam za dużo a już w ogóle na takie upały mało. Typu jakieś sukieneczki czy bodziaki na krótki rękaw i nie wiem czy dokupować?
hope322
Popieram, ja ja stosowalam ok 2 lata i paznokcie szybko rosly i byly bardzo mocne. Teraz w ciazy nie uzywam nic ale paznokcie mam mocneKup sobie odzywke z Sally Hansen ta w zlotej buteleczce. Bedziesz zaskoczona efektem[emoji6]
hope322
A mnie ostatnio lato, ok 25 stopni jestJa mam sporo body na krótki rękaw właśnie z tych małych rozmiarów, nawet chyba więcej niż z długim. Chociaż u mnie akurat zawsze chłodniej niż w PL. Sama ostatnio dokupywałam bo wydawało mi sie, że mam mało.
walczaca o szczescie
Jak zaczniesz to się rozkręcisz i nie będziesz mogła się powstrzymać :-) Coś o tym wiem ;-)a tak delikatnie ciuszki kocyki czapeczki skarpetki ale tak powoli bo jeszcze nie dociera
hope322
Gratulacje kochana zdrowego maluszka, ciesze sie razem z TobaBoze.... cala sie trzese i rycze jak glupia .... dzwonili i kariotyp poprawny !!!! oszaleje
reklama
walczaca o szczescie
No ja rodze koniec lipca i mam więcej na krótki niż na długi :-)Dziewczyny czy wy jesteście przygotowane na takie upalne lato? Bo teraz mam rozterki. Ja takich malutkich ubranek nie mam za dużo a już w ogóle na takie upały mało. Typu jakieś sukieneczki czy bodziaki na krótki rękaw i nie wiem czy dokupować?