obawiam sie ze ile tu dziewczyn tyle opini na temat wózków i lozek. Musisz cos dobrac pod swoje warunki. a ze na rynku masa wiec lekko nie bedzie :/Dziewczyny jakiś namiar na dobry wózek i jakieś łóżeczko dla dziecka. Dopiero się rozglądam
reklama
Evelin83
Fanka BB :)
nie nie mozna, mozna tylko pic wodeBo to kawał czasu [emoji33] Pewnie już nie można jeść?
jasani
Ważne, że nie ma skurczy i bólu brzucha. Niestety krwiaki moga się tak oczyszczać, więc zaparz sobie melise i spróbuj spać spokojnie.No i za szybko pochwaliła dzień na papierze i aplikatorze ciemno czerwona krew i znowu cała noc będę się budzić co chwilę w strachu, bez skurczy podbrzusza i z lekko bolaca głową
walczaca o szczescie
Kurczę dziewczyny jestem w 27 tc i dziś zauważyłam śluz delikatnie zabarwiony krwią na papierze... panikowac? Pchać się do lekarza czy takie coś może się zdarzyć??
gooossia17
Kurczę dziewczyny jestem w 27 tc i dziś zauważyłam śluz delikatnie zabarwiony krwią na papierze... panikowac? Pchać się do lekarza czy takie coś może się zdarzyć??
Tak, jeśli plamisz w 2 trymestrze to się skonsultuj z lekarzem.
gooossia17
Tak, jeśli plamisz w 2 trymestrze to się skonsultuj z lekarzem. Nie panikuj. Ale plamienie zawsze trzeba skonsultować.
gooossia17
Dziewczyny jakiś namiar na dobry wózek i jakieś łóżeczko dla dziecka. Dopiero się rozglądam
Tak jak napisała shaggy. Musisz przede wszystkim Zastanowić się na czym Tobie zależy kupując wózek. Czy ma być z amortyzatorami, czy małe-duże koła. Jaka wolisz spacerówkę zwykła czy kubełkową. Po jakich terenach się będzie poruszać. Jak ciężki ma być wózek.
Pixie_Dixie
Boze.... cala sie trzese i rycze jak glupia .... dzwonili i kariotyp poprawny !!!! oszaleje
Oj pamietam jak ja płakałam po wynikach Nifty [emoji3] I jakby mi ktoś auto z płuc zdjął!
Moze to nic takiego, ale jedz na izbę, będziesz spokojniejsza.
U nas po wizycie wszystko dobrze . Mój „okruszek” ma 3100 .... szyjka twarda i zamknięta, wiec do porodu jeszcze trochę [emoji6]
reklama
walczaca o szczescie
No okruszek ładnie rośnie :-)) a Ty jak się czujesz? Wszystko już gotowe??Oj pamietam jak ja płakałam po wynikach Nifty [emoji3] I jakby mi ktoś auto z płuc zdjął!
Moze to nic takiego, ale jedz na izbę, będziesz spokojniejsza.
U nas po wizycie wszystko dobrze . Mój „okruszek” ma 3100 .... szyjka twarda i zamknięta, wiec do porodu jeszcze trochę [emoji6]
Póki co wszystko u mnie w porządku,czuję ruchy,jak jeszcze się coś niepokojącego wydarzy pojadę do lekarza. Narazie leżę i odpoczywam