reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
no wlasnie nic mnie nie boli , nic nie kłuje , zadnych skurczy, maly się przeciąga co chwile, brzuch tylko mam wrazenie ze jest jeszcze nizej.
To trzymam kciuki za rozwinięcie akcji :) jak nic nie boli nie ma co się nartwić jakbyś zaczęła krwawić to co innego. A masz swoją położna czy kontakt z lekarzem? Bo mi zawsze powtarzali, że nie ma co za szybko jechać do szpitala. Położną mam w sobote a dziś jej nawet nic nie pisałam czekam :p

To trzymam kciuki za rozwinięcie akcji :) jak nic nie boli nie ma co się nartwić jakbyś zaczęła krwawić to co innego. A masz swoją położna czy kontakt z lekarzem? Bo mi zawsze powtarzali, że nie ma co za szybko jechać do szpitala. Położną mam w sobote a dziś jej nawet nic nie pisałam czekam :p
jutro mam wizyte u swojego ginekologa, poloznej nie mam. dopóki czuje ze maly się rusza to siedze w domu, no wlasnie się boje ze to krwawienie jakies a nie czop :(,

i miał taka brazowa barwe czasami? jasnobrazawa? kady i wszędzie pisze z to taka glaretka , a to raczej mi wygląda jak upławy pdbarwione krwia

Ja mialam takie po wizycie u gin + lazenie po schodach. Potem odszedl mi chyba cZop (duuuzo sluzu z domieszka krwi). To bylo w polowie 37tyg. Juz widzialam sie na porodowce, ale co Ty - wywolali mi porod w 40t1d.

Też śmiałam się do koleżanki, że mogłoby się zacząć bo świeżo ogolona jestem haha
A ja przed cc nie mogę golić się przez 2 tygodnie przed operacją... I zastanawiam się czy w szpitalu mam się ogolić tuż przed cc czy to położne gola. Na najbliższej wizycie zapytam położnej co i jak [emoji12] W każdym razie w wytycznych ze szpitala mam to wypisane pogrybiona czcionką, bo golenie może spowodować zainfekowanie rany.

reklama
Do góry