reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czyli na 2 dawki nie 4 ? Chyba tak to bedzie.My 1 dawke w Maju

Jak sie zdecyduje to bede sie dowiadywac [emoji16]
Ale mowimy o tych samych Meningokokach? Bo sa dwa rodzaje, jedne refundowane, a drugie nie. I te nierefundowane musza byc chyba w odstepie 2miechow od innych szczepionek, a Tobie w Maju chyba rota wypada, nie?

dziewczyny, jakies dwie godziny temu przy podcieraniu zauwazylam troszkę rozowego sluzu, ucieszyłam się i prerazilam ze to ten czp, potem czysto i teraz ide do łazienki a tam na wkladce taka plama 3 cm na 1 cm lekko brazowej wydzieliny, ale nic zadnej galaretki jak opisywalyscie, czy to może być ten czop , czy cos się dzieje niedobrego ?
Czop to taka gęsta galaretkowata zbita kuleczka, może być biala, żółtawa lub właśnie zabarwiona krwią. Ale czop nie zawsze musi odejść by zaczął się poród, mógł też idchodzić częściowo wcześniej i nawet nie zauważyłaś. To co mówisz może zwiastować,że się zacznie. A czujesz skurcze? Brzych Cie boli?

Jak sie zdecyduje to bede sie dowiadywac [emoji16]
Ale mowimy o tych samych Meningokokach? Bo sa dwa rodzaje, jedne refundowane, a drugie nie. I te nierefundowane musza byc chyba w odstepie 2miechow od innych szczepionek, a Tobie w Maju chyba rota wypada, nie?
Tak płatne ( rota + meningokoki B 200€ ) te refundowane juz miała i tych nie wolno łączyć. A rota i meningokoki B można.

dziewczyny, jakies dwie godziny temu przy podcieraniu zauwazylam troszkę rozowego sluzu, ucieszyłam się i prerazilam ze to ten czp, potem czysto i teraz ide do łazienki a tam na wkladce taka plama 3 cm na 1 cm lekko brazowej wydzieliny, ale nic zadnej galaretki jak opisywalyscie, czy to może być ten czop , czy cos się dzieje niedobrego ?
Tak to może być czop mi odchodził z tydzień bądź i lepiej

Czy to już czop czy dopiero początek jego wychodzenia to i tak gratuluję:) Coś zaczyna się dziać! Trzymam kciuki za rozwój wydarzeń:D U mnie cisza...mała kopnie w żebra i jakoś wychodzić nie zamierza.

Czop to taka gęsta galaretkowata zbita kuleczka, może być biala, żółtawa lub właśnie zabarwiona krwią. Ale czop nie zawsze musi odejść by zaczął się poród, mógł też idchodzić częściowo wcześniej i nawet nie zauważyłaś. To co mówisz może zwiastować,że się zacznie. A czujesz skurcze? Brzych Cie boli?
no wlasnie nic mnie nie boli , nic nie kłuje , zadnych skurczy, maly się przeciąga co chwile, brzuch tylko mam wrazenie ze jest jeszcze nizej.

reklama
Do góry