jasani
Fanka BB :)
Akurat z Medicover nie miałam do czynienia, ale to raczej nie ma znaczenia gdzie robisz badania. Ważne, żeby w ogóle były a normy powinny być takie same i zawsze są na wynikach. Więc ja bym się nie zastanawiała.Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy zmieniałyście laboratorium w trakcie trwania ciąży? Od momentu podjęcia leczenia w klinice do dnia dzisiejszego robię zlecone przez lekarza badania w synevo, ale taka ze mnie gapa że przecież ja w pracy mam medicover. Zadzwoniłam dziś na ich infolinię i kobietka mi mówi że w moim pakiecie "laboratorium na życzenie" mam bezpłatną morfologię, mocz badanie ogólne, glukoza na czczo i cholesterol całkowity. Myślę o tym żeby kolejne badania dla lekarza zrobić właśnie tam (muszę mocz i krew) Powiedzcie mi jak to wygląda? w synevo wyniki mam tego samego dnia wieczorem a w medicover? Macie doświadczenia z taką zmianą laboratorium? A i jeszcze myślę o tym, że jak lekarz zna normy synevo to lepiej tam zostać? W syvevo te 2 badania to koszt 40 zł.. niby nic ale plus dojazdy i miesięcznie robi się kwota... no i co najważniejsze... ja zawsze idę na badania przeddzień wizyty rano i wiem że wieczorem mam wyniki które kolejnego dnia pokazuję lekarzowi. Nie chcę żeby było tak, że 09.05 pojadę oddać krew i mocz, wizytę mam 10.05 o 18.15 a wyników brak... ratujcie