reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochane dziękuję za ochrzan czasami potrzebny i chyba dzisiaj był konieczny:)
Limoncia musisz wziąć trochę na luz bo się wykończyła, pomysł że każdy twój stres odczuwa Twoja mała kruszynka i denerwuje się tak samo jak Ty. Pisałaś, że mieszkasz teraz w domku masz pewnie mały ogródek albo taras, weź sobie leżak, książkę albo laptopa i zajmij czymś głowę, ja pierwsze trzy miesiące układałam puzzle, czytałam książki i oglądałam seriale, chodziłam dużo na spacery i dotykałam się że znajomymi w miarę możliwości [emoji6] plamienia możesz mieć od tego podrażnienia aplikatorem, do piątku zostało tak na prawdę dwa dni i tak jak dziewczyny pisały, nie ma co na tym etapie sprawdzać bety, bo ona Ci nic nie powie. Uśmiechnij się, słońce świeci, idź i się zrelaksuj.

reklama
Limoncia musisz wziąć trochę na luz bo się wykończyła, pomysł że każdy twój stres odczuwa Twoja mała kruszynka i denerwuje się tak samo jak Ty. Pisałaś, że mieszkasz teraz w domku masz pewnie mały ogródek albo taras, weź sobie leżak, książkę albo laptopa i zajmij czymś głowę, ja pierwsze trzy miesiące układałam puzzle, czytałam książki i oglądałam seriale, chodziłam dużo na spacery i dotykałam się że znajomymi w miarę możliwości [emoji6] plamienia możesz mieć od tego podrażnienia aplikatorem, do piątku zostało tak na prawdę dwa dni i tak jak dziewczyny pisały, nie ma co na tym etapie sprawdzać bety, bo ona Ci nic nie powie. Uśmiechnij się, słońce świeci, idź i się zrelaksuj.
U nas pada i zimno:/

Rustynko to w jakiej pozycji mu to podawałaś? Leżał w leżaczku czy jak ? Ja teraz Sarę karmie na kolanach bo mam takie wskazanie od fizjo i w sumie do tego mogła tez by być tylko ze to taki pół skos . Dzięki za rady i linka
U nas młody był karmiony w foteliku samochodowym bo się z nim wtedy nie rozstawał oczywiście nie powinno się tak karmić .

Sama szczepionka nie powoduje tych chorób, ale w połączeniu z jakąś infekcją już tak. Dlatego powinno się szczepić tylko i wyłącznie dzieci w 100% zdrowe. Mam sąsiada, którego syn właśnie po szczepionce zaczął się jakby cofać w rozwoju. Teraz ma 11 lat i ledwo mówi, chodzi do szkoły specjalnej i nie można go z oka spuścić.
Nie mozna tego "zgonic" na szczepionke ....

Ale slicznotka i jakie slodkie ubranko ❤️
Dziekuje tamto bylo wczoraj to dzis
MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1524651667516.jpg_1524651669081.jpeg

Załączniki

• MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1524651667516.jpg_1524651669081.jpeg
    MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1524651667516.jpg_1524651669081.jpeg
    292,3 KB · Wyświetleń: 482
reklama
Do góry