Limoncia musisz wziąć trochę na luz bo się wykończyła, pomysł że każdy twój stres odczuwa Twoja mała kruszynka i denerwuje się tak samo jak Ty. Pisałaś, że mieszkasz teraz w domku masz pewnie mały ogródek albo taras, weź sobie leżak, książkę albo laptopa i zajmij czymś głowę, ja pierwsze trzy miesiące układałam puzzle, czytałam książki i oglądałam seriale, chodziłam dużo na spacery i dotykałam się że znajomymi w miarę możliwości [emoji6] plamienia możesz mieć od tego podrażnienia aplikatorem, do piątku zostało tak na prawdę dwa dni i tak jak dziewczyny pisały, nie ma co na tym etapie sprawdzać bety, bo ona Ci nic nie powie. Uśmiechnij się, słońce świeci, idź i się zrelaksuj.Kochane dziękuję za ochrzan czasami potrzebny i chyba dzisiaj był konieczny
reklama
U nas pada i zimno:/Limoncia musisz wziąć trochę na luz bo się wykończyła, pomysł że każdy twój stres odczuwa Twoja mała kruszynka i denerwuje się tak samo jak Ty. Pisałaś, że mieszkasz teraz w domku masz pewnie mały ogródek albo taras, weź sobie leżak, książkę albo laptopa i zajmij czymś głowę, ja pierwsze trzy miesiące układałam puzzle, czytałam książki i oglądałam seriale, chodziłam dużo na spacery i dotykałam się że znajomymi w miarę możliwości [emoji6] plamienia możesz mieć od tego podrażnienia aplikatorem, do piątku zostało tak na prawdę dwa dni i tak jak dziewczyny pisały, nie ma co na tym etapie sprawdzać bety, bo ona Ci nic nie powie. Uśmiechnij się, słońce świeci, idź i się zrelaksuj.
Rustynka
Fanka BB :)
U nas młody był karmiony w foteliku samochodowym bo się z nim wtedy nie rozstawał oczywiście nie powinno się tak karmić .Rustynko to w jakiej pozycji mu to podawałaś? Leżał w leżaczku czy jak ? Ja teraz Sarę karmie na kolanach bo mam takie wskazanie od fizjo i w sumie do tego mogła tez by być tylko ze to taki pół skos . Dzięki za rady i linka
Ewunka
Nie mozna tego "zgonic" na szczepionke ....Sama szczepionka nie powoduje tych chorób, ale w połączeniu z jakąś infekcją już tak. Dlatego powinno się szczepić tylko i wyłącznie dzieci w 100% zdrowe. Mam sąsiada, którego syn właśnie po szczepionce zaczął się jakby cofać w rozwoju. Teraz ma 11 lat i ledwo mówi, chodzi do szkoły specjalnej i nie można go z oka spuścić.
gooossia17
Czekam do pobiedzialkowej wizyty :-) Ty miałaś za wysoki jeden i drugi??
Ja miałam za wysoki ten środkowy. Na czczo i po 2 h był dobry. A teraz co najlepsze mam problem na czczo [emoji23] po posiłkach jak już ogarnelam co mogę a czego nie mogę to jest dobrze [emoji2]a na czczo mi skacze
Dziękuje. mam nadzieje ze moj mały zniesie dzielnie ta 6w1.Mój mały ma dopiero 6 tygU nas wszystkie szczepienia przeszły gładko nic się nie działo . Franio ma 9 miesięcy .
hope322
Ale slicznotka i jakie slodkie ubrankoZobacz załącznik 850402 Dzień dobry
Ewunka
Dziekuje tamto bylo wczoraj to dzisAle slicznotka i jakie slodkie ubranko
Załączniki
Rustynka
Będzie dobrze dzieciaczki są dzielniejsze od rodziców [emoji38]Dziękuje. mam nadzieje ze moj mały zniesie dzielnie ta 6w1.Mój mały ma dopiero 6 tyg
reklama
Rustynka
Się tylko przestaja modnisia [emoji7]Dziekuje tamto bylo wczoraj to dzis Zobacz załącznik 850500