Tylko że na hm zwykle czekałam max tydzień [emoji12]2 tygodnie jak 2,5miesiaca na aliexpres czekalam
Swoja droga sporofajnych rzeczy maja. Np zawieszki do smoczkow. Takie same mozna od dziewczyn w poslce kupic ale juz nie 8zl a 25zl itd. O albo kokardki na glowke. Takie zwykle na cieniutkiej gumce 2 zl, a w polsce wiadomo. I przesylka za free.
Opaska jak na zdjeciu.Zobacz załącznik 847252
reklama
Evelin83
Fanka BB :)
na samej gorze możesz zmienić sbie walute na zl.Kochana, przepraszam za glupie pytanie ale nigdy tam nie kupowalam. Tam mozna w zlotowkach tez placic?? Bo ceny sa w dolarach
Evelin83
po prawej strna samej gorze możesz zmienić sbie walute na zl.
misis188
Dziekuje blondi ze mne a widzialam ladny.kocyk❤na samej gorze możesz zmienić sbie walute na zl.
Dziewczyny zamawialyscie teraz coś z hm? Też tak długo czekacie na przesyłkę jak ja? Mają jakieś wielkie opóźnienia... Obecnie czekam na 9 zamówień, a pierwsze złożone ponad 2 tygodnie temu...
Ja tez czekam już ponad dwa tygodnie i dziś ma przyjść. Od dawna już taki cyrk z nimi jest
O to może i u mnie coś niedługo się ruszy [emoji12]Ja tez czekam już ponad dwa tygodnie i dziś ma przyjść. Od dawna już taki cyrk z nimi jest
Kochana ja ostatnio zamówiłam detektor tętna z Ali i u nas koszt nowego ok 200 a na Ali 85, przyszło w 14 dni [emoji6]Kochana, przepraszam za glupie pytanie ale nigdy tam nie kupowalam. Tam mozna w zlotowkach tez placic?? Bo ceny sa w dolarach
M@gda
Moderatorka
Hm platnosci moj maz ogarnia. Trzeba miec karte kredytowa i niemal na pewno w zlotowkach. Jak zainstalujesz apke z ali tam ceny w pln beda, czy jakiej walucie bedziesz chciec. Jak kupujesz to oatrz na to ile wyniesie cie z przesyłka, bo choc wiekszosc jest darmowo, to czasami pozornie tanszy produkt ale za orzesylke sie placi i wiecej wtedy wychodzi.Kochana, przepraszam za glupie pytanie ale nigdy tam nie kupowalam. Tam mozna w zlotowkach tez placic?? Bo ceny sa w dolarach
M@gda
Moderatorka
A zawieszke do smoka mam taka:Kochana, przepraszam za glupie pytanie ale nigdy tam nie kupowalam. Tam mozna w zlotowkach tez placic?? Bo ceny sa w dolarach
Załączniki
reklama
M@gda
Moderatorka
Ale pewnie placilas za wysylke i to juz "wieksza" rzecz jest. A na takie duperele z wysylka za free czeka sie po 2 miesiaceKochana ja ostatnio zamówiłam detektor tętna z Ali i u nas koszt nowego ok 200 a na Ali 85, przyszło w 14 dni [emoji6]