reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Też tak mi się wydawało, ale teraz nie jestem pewna. Jest to krem polecany przez sroka o i na opanowaniu jest napisane właśnie, że może być stosowany już od 1 miesiąca życia. A sroka w swojej recenzji napisała, że od urodzenia i już nie wiem [emoji14] W sumie na niektórych kosmetykach jest napisane np. po ukończeniu 1 miesiąca życia a nie od 1 miesiąca [emoji12] Najwyżej wstrzymam się z używaniem tego kremu aż Malutka będzie miała miesiąc.
Dziecko w momencie urodzenia zaczyna pierwszy miesiac ;) ale jak sie boisz to posmaruj i zobacz czy nic sie nie dzieje :)

reklama
Też tak mi się wydawało, ale teraz nie jestem pewna. Jest to krem polecany przez sroka o i na opanowaniu jest napisane właśnie, że może być stosowany już od 1 miesiąca życia. A sroka w swojej recenzji napisała, że od urodzenia i już nie wiem [emoji14] W sumie na niektórych kosmetykach jest napisane np. po ukończeniu 1 miesiąca życia a nie od 1 miesiąca [emoji12] Najwyżej wstrzymam się z używaniem tego kremu aż Malutka będzie miała miesiąc.
A co to za krem?

A mi się wydaje, że można go stosować od samego początku. Bo jakby można było dopiero później to byloby napisane, że od np. 2 miesiąca życia a nie 1.

Tylko uważaj z tymi spiworkami, bo są bardzo duże. Ja zamówiłam na 56 i dla noworodka na pewno za duży... Chyba że tylko mi się tak trafiło [emoji12]
Ja mam jeden sliworek 0-6m i jest bardzo duzy moim zdaniem. Mam jeszcze jeden z rekawkami taki polarkowy i on malutki i spala w nim dwa pierwsze dni az wsadzilam ja w rozek i zdecydowanie preferuje wiec spi w body krotkim, pajacyku i rozku.

A co to za krem?
Dermedic Baby, Sunbrella Krem ochronny Dla Dzieci I Niemowląt Do Twarzy SPF 50
Screenshot_20180415-221031.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180415-221031.jpg
    Screenshot_20180415-221031.jpg
    65,7 KB · Wyświetleń: 491
reklama
Do góry