reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Też tak mi się wydawało, ale teraz nie jestem pewna. Jest to krem polecany przez sroka o i na opanowaniu jest napisane właśnie, że może być stosowany już od 1 miesiąca życia. A sroka w swojej recenzji napisała, że od urodzenia i już nie wiem [emoji14] W sumie na niektórych kosmetykach jest napisane np. po ukończeniu 1 miesiąca życia a nie od 1 miesiąca [emoji12] Najwyżej wstrzymam się z używaniem tego kremu aż Malutka będzie miała miesiąc.
Dziecko w momencie urodzenia zaczyna pierwszy miesiac ;) ale jak sie boisz to posmaruj i zobacz czy nic sie nie dzieje :)

reklama
Też tak mi się wydawało, ale teraz nie jestem pewna. Jest to krem polecany przez sroka o i na opanowaniu jest napisane właśnie, że może być stosowany już od 1 miesiąca życia. A sroka w swojej recenzji napisała, że od urodzenia i już nie wiem [emoji14] W sumie na niektórych kosmetykach jest napisane np. po ukończeniu 1 miesiąca życia a nie od 1 miesiąca [emoji12] Najwyżej wstrzymam się z używaniem tego kremu aż Malutka będzie miała miesiąc.
A co to za krem?

A mi się wydaje, że można go stosować od samego początku. Bo jakby można było dopiero później to byloby napisane, że od np. 2 miesiąca życia a nie 1.

Tylko uważaj z tymi spiworkami, bo są bardzo duże. Ja zamówiłam na 56 i dla noworodka na pewno za duży... Chyba że tylko mi się tak trafiło [emoji12]
Ja mam jeden sliworek 0-6m i jest bardzo duzy moim zdaniem. Mam jeszcze jeden z rekawkami taki polarkowy i on malutki i spala w nim dwa pierwsze dni az wsadzilam ja w rozek i zdecydowanie preferuje wiec spi w body krotkim, pajacyku i rozku.

A co to za krem?
Dermedic Baby, Sunbrella Krem ochronny Dla Dzieci I Niemowląt Do Twarzy SPF 50
Screenshot_20180415-221031.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180415-221031.jpg
    Screenshot_20180415-221031.jpg
    65,7 KB · Wyświetleń: 495
reklama
Do góry