reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny a w czym zamierzacie rodzić? Na allegro znalazłam takie jednorazowe koszule specjalnie do porodu. Będę miała oczywiście takie typowe koszule do karmienia, ale nie wiem czy to praktyczne rozwiązanie. Czy po prostu zdac się na szpital i rodzić w takiej szpitalnej?

reklama
Oj, mam drugi dzień taką masakryczną alergię że zaraz zwariuję:( Chyba w ciąży pyłki atakują ze zdwojoną siłą. Piękna pogoda a ja siedzę pozamykana w domu.
Czy są tu jakieś alergiczki? Czy mogę brać jakieś krople do nosa i do oczu?

Dziewczyny a w czym zamierzacie rodzić? Na allegro znalazłam takie jednorazowe koszule specjalnie do porodu. Będę miała oczywiście takie typowe koszule do karmienia, ale nie wiem czy to praktyczne rozwiązanie. Czy po prostu zdac się na szpital i rodzić w takiej szpitalnej?

Ja muszę mieć koszulę do porodu, wiec wezmę jakąś rozpinaną. Nie do karmienia, zwykłą. Potem mam trzy do karmienia i je zostawię na po porodzie.

Oj, mam drugi dzień taką masakryczną alergię że zaraz zwariuję:( Chyba w ciąży pyłki atakują ze zdwojoną siłą. Piękna pogoda a ja siedzę pozamykana w domu.
Czy są tu jakieś alergiczki? Czy mogę brać jakieś krople do nosa i do oczu?
Kochana mi.przy przeziebieniu pozwolil brac nasivin soft na katar ale najlepiej zadzwon do gin co można. Bez tego sie nie bierz do apteki

Ja mam dzis depreche...wczoraj dobra kolezanka ze studiow i stazu ktora byla w ciazy rowno ze mna napisala mi ze stracila swoja córeczkę i tak mnie to zmrozilo ze nie moge dojsc do siebie...wszystkie boimy sie glownie o 1trymestr pozniej niby ryzyko straty znacznie spada a jednak jej sie przytrafilo w 22tc...ciagle mam ja w glowie i nie moge sie pozbierac...

Ja mam dzis depreche...wczoraj dobra kolezanka ze studiow i stazu ktora byla w ciazy rowno ze mna napisala mi ze stracila swoja córeczkę i tak mnie to zmrozilo ze nie moge dojsc do siebie...wszystkie boimy sie glownie o 1trymestr pozniej niby ryzyko straty znacznie spada a jednak jej sie przytrafilo w 22tc...ciagle mam ja w glowie i nie moge sie pozbierac...

To straszne :( ja mam cały czas strach gdzieś w podświadomości - mimo, że już 30tc ....

To musialo byc straszne:( nie wyobrazam.sobie co biedna musi czuc. Moze dziecko bylo chore

To musialo byc straszne:( nie wyobrazam.sobie co biedna musi czuc. Moze dziecko bylo chore
Nie wiem nikt jej nie jest w stanie wytłumaczyć dlaczego tak sie stalo chore raczej nie bo ono nie umarlo w brzuchu tylko zaczela sie u niej akcja porodowa ktorej nie udalo sie zatrzymać i malenka sie urodziła żywa ale nie dala rady...

reklama
ja mam taka koszule za 20 zl do karmienia niby i w niej zamierzam rodzic, jak będzie ubrudzona to nie zal mi wyrzucić a jednocześnie milej mi będzie w materiałowej lezec chodzic niż w takiej sztywnej fizelinowej czy z czego to tam jest

Do góry