reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Nie wiem nikt jej nie jest w stanie wytłumaczyć dlaczego tak sie stalo chore raczej nie bo ono nie umarlo w brzuchu tylko zaczela sie u niej akcja porodowa ktorej nie udalo sie zatrzymać i malenka sie urodziła żywa ale nie dala rady...
Straszne:( ale musimy byc silne. Ja co dziennie modle sie żeby moje dzieciatko sie prawidlowo rozwijalo, zeby ciaza przebiegla bez komplikacji i zebym.urodzila zdrowego.synka

Ja mam dzis depreche...wczoraj dobra kolezanka ze studiow i stazu ktora byla w ciazy rowno ze mna napisala mi ze stracila swoja córeczkę i tak mnie to zmrozilo ze nie moge dojsc do siebie...wszystkie boimy sie glownie o 1trymestr pozniej niby ryzyko straty znacznie spada a jednak jej sie przytrafilo w 22tc...ciagle mam ja w glowie i nie moge sie pozbierac...
O rety... straszne :-( ja mam teraz 23 tc i przecież One już są,rozmawiam z nimi,czuję... i już kocham nad życie. Nawet nie chcę myśleć co ona czuje... Boże jakie to okrutne :-(

Dzięki, wizyta u dr jutro. Narazie znalazłam ibuprom zatoki spray, może choć trochę pomoże.
Kochana ale nie wiem.czy to mozesz brac. Ibuprom mi sie kojarzy ze nie jest dozwolony. Jesli masz zatoki tez zawalone to zrob sobie cieply oklad na czolo lub zaparz np rumiarnku i zrob inhalacje pod recznikiem

Ja mam dzis depreche...wczoraj dobra kolezanka ze studiow i stazu ktora byla w ciazy rowno ze mna napisala mi ze stracila swoja córeczkę i tak mnie to zmrozilo ze nie moge dojsc do siebie...wszystkie boimy sie glownie o 1trymestr pozniej niby ryzyko straty znacznie spada a jednak jej sie przytrafilo w 22tc...ciagle mam ja w glowie i nie moge sie pozbierac...
To samo miałam po tym jak kuzynka straciła synka w 8 miesiącu długo o tym myślałam i o niej i jej synku.Straszne ale niestety takie tragiczne historie się zdarzają

Ja dziś kupiłam szlafrok i 2 piżamki z rozpinanymi guzikami do szpitala.Na liście mam żeby jedna wziąść na salę porodowa i właśnie nie wiem czy w niej będę czy dostanę w szpitalu jednorazowki.I będę mieć dwie torby jedna mała z rzeczami na salę porodowa i druga już na później.

reklama
Kochana ale nie wiem.czy to mozesz brac. Ibuprom mi sie kojarzy ze nie jest dozwolony. Jesli masz zatoki tez zawalone to zrob sobie cieply oklad na czolo lub zaparz np rumiarnku i zrob inhalacje pod recznikiem

Ten spray nie zawiera ibuprofema. To bardziej taka woda morska. Jest napisane że kobiety w ciąży mogą. Niestety mało pomógł:(

Do góry