reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oj, mam drugi dzień taką masakryczną alergię że zaraz zwariuję:( Chyba w ciąży pyłki atakują ze zdwojoną siłą. Piękna pogoda a ja siedzę pozamykana w domu.
Czy są tu jakieś alergiczki? Czy mogę brać jakieś krople do nosa i do oczu?

Ja sie mecze [emoji17] nic nie biorę i tez siedzę w domu z oczyszczaczem. Zastanawiam sie tylko czy mały tez bedzie miał alergie. A w tym roku jakos szybciej mnie złapało, zazwyczaj to był początek maja [emoji58] Daj znac co Ci lekarz powiedział.

reklama
Dziewczyny a w czym zamierzacie rodzić? Na allegro znalazłam takie jednorazowe koszule specjalnie do porodu. Będę miała oczywiście takie typowe koszule do karmienia, ale nie wiem czy to praktyczne rozwiązanie. Czy po prostu zdac się na szpital i rodzić w takiej szpitalnej?
Ja bym rodzila w szpitalnej, bo potem pewnie i tak bedzie do wyrzucenia. Ja mialam cc i kazali mi sie przebrac w szpitalne ciuchy, podejrzewam, ze przy sn moze byc podobnie. W DK rodzisz?

Ja bym rodzila w szpitalnej, bo potem pewnie i tak bedzie do wyrzucenia. Ja mialam cc i kazali mi sie przebrac w szpitalne ciuchy, podejrzewam, ze przy sn moze byc podobnie. W DK rodzisz?
Tak, w DK. To w takim razie chyba zdam się na tą szpitalną. Zresztą chyba będzie mi wszystko jedno w co będę ubrana. Oby tylko bobas urodził się zdrowy.

Dziewczyny na instagramie mamy ginekolog jest zapis z live o tym co można jeść w ciąży oraz podczas karmienia piersią [emoji6]
No wlasnie ale gdzie to jest? Wszystkie jej dzisiejsze snapy ogladnelam i albo jestem jakas tempa albo nie wiem. Nawet na Youtube tego szukalam. W snapach byl tylko filmik o grzybach, o serach, ze nie wolno jesc surowuch mies i ryb w ciąży i tyle znalazłam:/

reklama
Do góry