reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja czytalam Jezyk niemowlat. Musze przyznac, ze ciekawa, troche rzeczy z niej zaczerpnelam. Tylko nie wierze, ze ona stosowala te sposoby na noworodkach, ale mi pomoglo ustalic rutyne dnia jak juz moja corcia skonczyla 3 miesiace.
Kopniakow zazdroszcze. Chetnie poczulabym je znowu [emoji1]
A macie jakiś plan działania na rodzeństwo czy raczej nie? Wybacz,ale dokladnie nie pamiętam Waszej historii.

Ja czytalam Jezyk niemowlat. Musze przyznac, ze ciekawa, troche rzeczy z niej zaczerpnelam. Tylko nie wierze, ze ona stosowala te sposoby na noworodkach, ale mi pomoglo ustalic rutyne dnia jak juz moja corcia skonczyla 3 miesiace.
Kopniakow zazdroszcze. Chetnie poczulabym je znowu [emoji1]
U nas też już rutyna jest od jakiegoś 1,5 miesiąca. I to jest fajne bo wiem o której miej więcej śpią w dzień i ile i mogę sobie coś zaplanowac. Wieczorem kapiemy codziennie o tej samej godz, po kapaniu mleko i odrazu zasypiaja. Czyli śpią już mniej więcej o 20.30 [emoji4]

Ale co ja mam kupować?:p cudne są te sukienki z takimi jakby majtkami na pampersa ale nie wiem czy zdążę wykorzystać [emoji14] dobra po kilka sztuk im kupie :-))

Tez sie nad tymi sukienkami z tymi majtochami dzisiaj zastanawialam ale w koncu nie kupilam. Moze cos lepszego wpadnie mi w oko :) Mysle, ze Ty zdazysz je wykorzystac, bo urodzisz w srodku lata a w PL sa upaly [emoji16][emoji171]

u mnie około 32
Dziewczyny w którym tc zaobserwowalyscie że brzuch się obniża?
u mnie około 32-33 tydzień, a dziś bylam u diabetologa i mi powiediala ze jak zauwazylam ze cukry się troszkę unormowaly to tak się dzieje zazwyczaj 2 tygodnie przed porodem, a u mnie przed swietami przestaly skakać, jestem przerazona

A macie jakiś plan działania na rodzeństwo czy raczej nie? Wybacz,ale dokladnie nie pamiętam Waszej historii.

Mam endomende 3. stopnia, a moj M mocno srednie nasienie. Wg lekarza tylko ivf wchodzilo w gre. Marze o rodzenstwie dla corki, wiec jak uda sie uzbierac fundusze to sprobujemy, bo na naturalny cud nie licze.

U nas też już rutyna jest od jakiegoś 1,5 miesiąca. I to jest fajne bo wiem o której miej więcej śpią w dzień i ile i mogę sobie coś zaplanowac. Wieczorem kapiemy codziennie o tej samej godz, po kapaniu mleko i odrazu zasypiaja. Czyli śpią już mniej więcej o 20.30 [emoji4]

U nas przez pierwszy miesiac nie jadla tyle ile powinna [emoji20] wiec troche wiecej czasu zajelo nam wypracowanie rutyny, ale kierowalam sie troche radami z ksiazki i w sumie poszlo sprawnie. Tak jak piszesz - pozwalalo to miec pojecie jak mniej wiecej Twoj dzien wyglada.

reklama
Do góry