reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, na szybko.
Alinka już jest na świecie [emoji7]
Urodzona dziś sn o 6:05, 57 cm, 3980 g [emoji4]
Rodziłam koło 6 godzin.

Na razie jestem słaba, krocze mi słabo się goi. Jest najpiękniejsza na świecie [emoji257]
Pieknie , szybkiego powrotu do sprawności , dużo zdrowka dla Was :*

reklama
Ja w 18 tc :-) a wczoraj w 22 tc moje córcie chuba uczyły się bawić w ganianego bo czułam je razem z mężem przez dobrą godzinę wieczorem [emoji173][emoji173][emoji173]
Marzenia się spełniają :-)

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Poczekaj aż podrosna i zaczną w brzuchu ćwiczyć karate między soba[emoji23] [emoji173] [emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, na szybko.
Alinka już jest na świecie [emoji7]
Urodzona dziś sn o 6:05, 57 cm, 3980 g [emoji4]
Rodziłam koło 6 godzin.

Na razie jestem słaba, krocze mi słabo się goi. Jest najpiękniejsza na świecie [emoji257]
Gratulacje!! Wracajcie szybciutko do formy u do domu [emoji4]

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A co do łóżeczek też polecam allegro, zakupione we wtorek, dzisiaj przyszło, złożyliśmy na szybko, żeby tylko zobaczyć czy się wszystko zgadza, będzie jeszcze szuflada na dole ale bardzo mi się spodoba [emoji4]
490e2923f91c8035feddecbd70c87284.jpg

Poczekaj aż podrosna i zaczną w brzuchu ćwiczyć karate między soba[emoji23] [emoji173] [emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój już wczoraj pytał czy się nie ruszają za bardzo i czy nie trzeba dzwonić do dr [emoji14] jak będzie tak dalej to mi się biedny wykończy z tego stresu :-)
Tęsknisz trochę za brzuchem??;-)

A co do łóżeczek też polecam allegro, zakupione we wtorek, dzisiaj przyszło, złożyliśmy na szybko, żeby tylko zobaczyć czy się wszystko zgadza, będzie jeszcze szuflada na dole ale bardzo mi się spodoba [emoji4]

Super! Zostaje juz złożone i w gotowości czeka na lokatora czy wraca jeszcze na chwilkę do pudła??;-)

reklama

Śliczne:) Jak się nazywa? Bardzo mi się podoba:)

Do góry