reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
ja tez mam to samo marzenie, choć na majówkach dziś dziewcyna o 8,30 pojechala na porodówke i po 9 było po wszystkim , wiec może być tez tak, byle nie dluzej :). czuje się dobrze mam zamiar jeszcze lekko się oszczedzac do 37 tygodnia a potem biore się za mycie podłogi na kolanach ;) , maly jak się rozpycha to już bardziej boli niż przyjemne smerniecia. torbe mam już spakowana od swiat, lozeczko zlozone tylko ubrać w pościel,
Ale na porodowce sie nie jest od poczatku. Mpja szwagierka 4 godziny rodzila i juz na koncowke ja zawiezli na porodowke

Dziewczyny, na szybko.
Alinka już jest na świecie [emoji7]
Urodzona dziś sn o 6:05, 57 cm, 3980 g [emoji4]
Rodziłam koło 6 godzin.

Na razie jestem słaba, krocze mi słabo się goi. Jest najpiękniejsza na świecie [emoji257]

Gratulacje!!! Duzo zdrówka dla was, jak to pieknie brzmi "rodzilam kolo 6godzin"

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ale na porodowce sie nie jest od poczatku. Mpja szwagierka 4 godziny rodzila i juz na koncowke ja zawiezli na porodowke
Dokładnie ja byłam w swoim pokoju z łazienka wraz z mężem i tam brzydko mówiłam i sobie żygałam ......
Byłam podpięta pod ktg co jakiś czas trafiłam tam z rozwarcie 2 a wyszłam z rozwarciem 6 i poszłam na porodowke .
Chcieli mnie zawieść Ale miałam Focha bo mi już powiedzieli że nie będzie cc i nie dadzą znieczulenia do sn..... w pokoiku bylam od ok 1 w nocy na porodowce byłam od 4 do 7 mniej więcej i Marcelina juz wystawiła głowe hi i wracała do góry ....i pojechałysmy na cc na "gwałt";);)

Dokładnie ja byłam w swoim pokoju z łazienka wraz z mężem i tam brzydko mówiłam i sobie żygałam ......
Byłam podpięta pod ktg co jakiś czas trafiłam tam z rozwarcie 2 a wyszłam z rozwarciem 6 i poszłam na porodowke .
Chcieli mnie zawieść Ale miałam Focha bo mi już powiedzieli że nie będzie cc i nie dadzą znieczulenia do sn..... w pokoiku bylam od ok 1 w nocy na porodowce byłam od 4 do 7 mniej więcej i Marcelina juz wystawiła głowe hi i wracała do góry ....i pojechałysmy na cc na "gwałt";);)
Ty ale na porodowce to brzydko mowic nie wolno?:rofl2: bo ja mysle ze wiekszosc slow to bedzie lacina:laugh2:

Ty ale na porodowce to brzydko mowic nie wolno?:rofl2: bo ja mysle ze wiekszosc slow to bedzie lacina:laugh2:
Na porodowce tylko się darłam strasznie głośno strasznie nie pamiętam czy brzydko też .... wiem że mąż trzymał mnie za rękę i mówił no dajcie jej coś :laugh2: mówi może chociaż ten gaz .....i dali i to był błąd:no: najbardziej po porodzie bolała mnie głowa o_Oo_Oo_O od tego gazu .... A on i tak nie pomagał nic tyle że gryzła ustnik przy skurczu:D

reklama
ja tez mam to samo marzenie, choć na majówkach dziś dziewcyna o 8,30 pojechala na porodówke i po 9 było po wszystkim , wiec może być tez tak, byle nie dluzej :). czuje się dobrze mam zamiar jeszcze lekko się oszczedzac do 37 tygodnia a potem biore się za mycie podłogi na kolanach ;) , maly jak się rozpycha to już bardziej boli niż przyjemne smerniecia. torbe mam już spakowana od swiat, lozeczko zlozone tylko ubrać w pościel,
No to super!;) Jesteś lepiej przygotowana niż ja! :D Co do kopniaków-mam podobnie, celne trafienie w żebra rozkłada mnie na łopatki;) Ja mam w planie mycie okien, sprzątanie samochodu, potem pomyśle o podlogach...a na koniec wypróbuje patent z chodzeniem po schodach;)

Do góry