reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Super! Zostaje juz złożone i w gotowości czeka na lokatora czy wraca jeszcze na chwilkę do pudła??;-)

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Wraca do pudła [emoji6] na razie lokatorowi temu czarnemu się bardzo spodobało [emoji16]

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, na szybko.
Alinka już jest na świecie [emoji7]
Urodzona dziś sn o 6:05, 57 cm, 3980 g [emoji4]
Rodziłam koło 6 godzin.

Na razie jestem słaba, krocze mi słabo się goi. Jest najpiękniejsza na świecie [emoji257]
Co za fantastyczne wiadomości!!:) Gratuluję i ściskam Was obie!;) Niesamowicie szybko urodziłaś! Trzymam kciuki za szybki powrót do pełni sił:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, na szybko.
Alinka już jest na świecie [emoji7]
Urodzona dziś sn o 6:05, 57 cm, 3980 g [emoji4]
Rodziłam koło 6 godzin.

Na razie jestem słaba, krocze mi słabo się goi. Jest najpiękniejsza na świecie [emoji257]

[emoji1319][emoji1319][emoji1319][emoji1319][emoji1319]Mamusiu jesteś wielka gratulacje dla dzielnej Mamy i buziaki dla Alinki [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha...też o Tobie pomyślałam:D Jak się czujesz? :)
Oglądałam dzisiaj porodówkę w szpitalu gdzie chcę rodzić i zrobiłam badania potrzebne do porodu. Jutro pakuję torbę....
Oj chciałabym urodzić tak jak Ludek;)
ja tez mam to samo marzenie, choć na majówkach dziś dziewcyna o 8,30 pojechala na porodówke i po 9 było po wszystkim , wiec może być tez tak, byle nie dluzej :). czuje się dobrze mam zamiar jeszcze lekko się oszczedzac do 37 tygodnia a potem biore się za mycie podłogi na kolanach ;) , maly jak się rozpycha to już bardziej boli niż przyjemne smerniecia. torbe mam już spakowana od swiat, lozeczko zlozone tylko ubrać w pościel,

Mój już wczoraj pytał czy się nie ruszają za bardzo i czy nie trzeba dzwonić do dr [emoji14] jak będzie tak dalej to mi się biedny wykończy z tego stresu :-)
Tęsknisz trochę za brzuchem??;-)

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Tęsknię to mało powiedziane!!! Brakuje tego maskowania, dotykania, kopniaczkow... [emoji20]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry