Ewunka
Fanka BB :)
Ponosi ciśnienie. ..Kiedys slyszalam.o moczeniu w wodziw z sola ale nie mam pojecia czy pomaga
Lepuej nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ponosi ciśnienie. ..Kiedys slyszalam.o moczeniu w wodziw z sola ale nie mam pojecia czy pomaga
Tylko te wielkie naklejki na przodzie troche lipne[emoji53]Też polecam koszule u tego sprzedawcy są na napy i bardzo wygodne .
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
no to trza bedzie zrezygnowaćPonosi ciśnienie. ..
Lepuej nie
Zrezygnuj z soli nie wodyno to trza bedzie zrezygnować
To babo gadaj tak od razu ja mocze w wodzie z mydelkiem, czasem kilka kropel oliwy z oliwekZrezygnuj z soli nie wody
Pięknie tam macie choc myslalam.ze u was raczej cieplutko caly rok. Śliczna Marcelina❤A u nas taka pogoda Zobacz załącznik 843847Zobacz załącznik 843848
Moja ulubienica [emoji7] a raczej Filipa [emoji6]A u nas taka pogoda Zobacz załącznik 843847Zobacz załącznik 843848
Ja miałam takie :Tylko te wielkie naklejki na przodzie troche lipne[emoji53]
Ja kupilam dwie od innego sprzedawcy i nawet spoko. Poszukam pozniej i wstawie linka