misis188
Fanka BB :)
Kolezanka ze slaska??Na Śląsku próbowało się przebić ale mu nie wyszło... musimy poczekać na święta, podobno ma być pięknie [emoji6]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kolezanka ze slaska??Na Śląsku próbowało się przebić ale mu nie wyszło... musimy poczekać na święta, podobno ma być pięknie [emoji6]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, ta sama klinika i ten sam lekarz [emoji6]Kolezanka ze slaska??![]()
ŚlicznieDziewczyny a ja już prawie zakończyłam prasowanie. W błyskawicznym tempie zapełnilam 5 sporych szuflad. Jeszcze jedno pranie się suszy i nie wiem gdzie to wcisne [emoji12] A w sobotę odbieramy wózek i fotelik [emoji7]
![]()
![]()
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Takie przetestowane rzeczy są najlepsze [emoji3] [emoji106]Jest super wygodny. Uważam, ze do karmienia będzie idealny. Ja zgapilam od mojej kuzynki po tym jak w nim usnęłam [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie. Ład i porządek!Dziewczyny a ja już prawie zakończyłam prasowanie. W błyskawicznym tempie zapełnilam 5 sporych szuflad. Jeszcze jedno pranie się suszy i nie wiem gdzie to wcisne [emoji12] A w sobotę odbieramy wózek i fotelik [emoji7]
![]()
![]()
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sporo z tych rzeczy kupiłam na szykownamama.plDziewczyny jakie polecacie biustonosze do karmienia? Kiedy najlepiej kupić i jak dobierałyście rozmiar? I jeszcze koszule do szpitala, do karmienia - gdzie najfajniejsze?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Biustonosze kupiłam jak zaczęłam 9ty miesiąc [emoji41]Pięknie się urzadzilas :-)) cudne małe ciuszki![emoji7]
Dziewczyny a kiedy kupujecie biustonosze do karmienia? Chyba na końcówce ciąży piersi mogą jeszcze rosnąć,co?? ;-) to jal dobrze dobrać rozmiar??:-)
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
To sie zaczyna... wytrwalosci i szybkiego rozwiazania- bedzie dobrzeU mnie, dziewczyny, już ciekawe rzeczy się dzieją. Na weekend dwa dni pod rząd przez koło 3 godziny codziennie bolal mnie brzuch i plecy w okolicy krzyża jak na mocno bolący okres. W sobotę myślałam że rano chyba czas na porodowkę bo akurat w nocy się zaczęło ale ustalo i zasnęłam [emoji51] Dziś bylam u ginekologa i okazuje się że mam już 1,5 cm rozwarcia i bardzo krótką szyjkę gdzie w czwartek była zamknięta. Też miałam dziś KTG i z dzidzią wszystko OK [emoji5] Także nie wiadomo kiedy rozkreci się na dobre ale jak na razie morze wrażen. Przyznam że nie chcę za szybko pędzić do szpitala żeby mnie nie odeslali z powrotem dlatego takie sygnały wprowadzają mnie w zakłopotanie [emoji52]