reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cholender....daleko. Tak do jastrzebiej gory to bym dojechala w 3 godziny haha ale blosko 600 km to niestety [emoji16]

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017

Ja wolę i tak góry jakoś niż polskie morze nie należy do moich ulubionych miejsc ale jak już mieszkamy 60 km od to już lepiej tu spacerować niż na tych zasmrodzonych osiedlach .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupiłam koszule od dolce_sonno na allegro. Nie jest to szczyt mody:), ale są bardzo wygodne, zwłaszcza to odpinanie do karmienia. Zrobione z bawełny, a cena nie jest wygórowana. Jak nigdzie nie wychodzę, to zdarza mi się w niej chodzić cały dzień, bo tak najwygodniej przestawić mi dziecko do piersi.
Co do stanikow ja mam z hm bez fiszbin, rozmiar m, kupiony w dwupaku. Przed ciążą nosiłam rozmiar 75C, teraz piersi mam trochę większe. Z hm nie sprawdziłyi mi się staniki z fiszbinami i utwardzoną miseczką. Zawsze mnie coś uciskało.
Też polecam koszule u tego sprzedawcy są na napy i bardzo wygodne .

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie, dziewczyny, już ciekawe rzeczy się dzieją. Na weekend dwa dni pod rząd przez koło 3 godziny codziennie bolal mnie brzuch i plecy w okolicy krzyża jak na mocno bolący okres. W sobotę myślałam że rano chyba czas na porodowkę bo akurat w nocy się zaczęło ale ustalo i zasnęłam [emoji51] Dziś bylam u ginekologa i okazuje się że mam już 1,5 cm rozwarcia i bardzo krótką szyjkę gdzie w czwartek była zamknięta. Też miałam dziś KTG i z dzidzią wszystko OK [emoji5] Także nie wiadomo kiedy rozkreci się na dobre ale jak na razie morze wrażen. Przyznam że nie chcę za szybko pędzić do szpitala żeby mnie nie odeslali z powrotem dlatego takie sygnały wprowadzają mnie w zakłopotanie [emoji52]

Trzymam kciuki [emoji8][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie, dziewczyny, już ciekawe rzeczy się dzieją. Na weekend dwa dni pod rząd przez koło 3 godziny codziennie bolal mnie brzuch i plecy w okolicy krzyża jak na mocno bolący okres. W sobotę myślałam że rano chyba czas na porodowkę bo akurat w nocy się zaczęło ale ustalo i zasnęłam [emoji51] Dziś bylam u ginekologa i okazuje się że mam już 1,5 cm rozwarcia i bardzo krótką szyjkę gdzie w czwartek była zamknięta. Też miałam dziś KTG i z dzidzią wszystko OK [emoji5] Także nie wiadomo kiedy rozkreci się na dobre ale jak na razie morze wrażen. Przyznam że nie chcę za szybko pędzić do szpitala żeby mnie nie odeslali z powrotem dlatego takie sygnały wprowadzają mnie w zakłopotanie [emoji52]
No to już pewnie niedługo się rozkręci na dobre. Trzymam kciuki :)

No to się powoli zaczyna! Trzymam kciuki już od dziś. Życzę powodzenia i czekam na forki Maleństwa [emoji7]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

No to czekamy kochana razem z tobą na ten właśnie moment :)

reklama
To czekam
Ja tak samo, szydełko i druty miałam w rękach w podstawówce. Ale skusiłam się na kupno 3 motków i kompletu szydełek. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie. Nudzi mi sie w domu strasznie. Do książek nie mam weny, do puzzli tak samo. Czas to zmienić!
to czekam na fotki pierwszego dziela :) Ja sie dalej czaje i chyba sie skusze ale na poczatek moze jakas opaske do wlosow zrobie :p

Do góry