reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cholender....daleko. Tak do jastrzebiej gory to bym dojechala w 3 godziny haha ale blosko 600 km to niestety [emoji16]

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017

Ja wolę i tak góry jakoś niż polskie morze nie należy do moich ulubionych miejsc ale jak już mieszkamy 60 km od to już lepiej tu spacerować niż na tych zasmrodzonych osiedlach .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupiłam koszule od dolce_sonno na allegro. Nie jest to szczyt mody:), ale są bardzo wygodne, zwłaszcza to odpinanie do karmienia. Zrobione z bawełny, a cena nie jest wygórowana. Jak nigdzie nie wychodzę, to zdarza mi się w niej chodzić cały dzień, bo tak najwygodniej przestawić mi dziecko do piersi.
Co do stanikow ja mam z hm bez fiszbin, rozmiar m, kupiony w dwupaku. Przed ciążą nosiłam rozmiar 75C, teraz piersi mam trochę większe. Z hm nie sprawdziłyi mi się staniki z fiszbinami i utwardzoną miseczką. Zawsze mnie coś uciskało.
Też polecam koszule u tego sprzedawcy są na napy i bardzo wygodne .

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie, dziewczyny, już ciekawe rzeczy się dzieją. Na weekend dwa dni pod rząd przez koło 3 godziny codziennie bolal mnie brzuch i plecy w okolicy krzyża jak na mocno bolący okres. W sobotę myślałam że rano chyba czas na porodowkę bo akurat w nocy się zaczęło ale ustalo i zasnęłam [emoji51] Dziś bylam u ginekologa i okazuje się że mam już 1,5 cm rozwarcia i bardzo krótką szyjkę gdzie w czwartek była zamknięta. Też miałam dziś KTG i z dzidzią wszystko OK [emoji5] Także nie wiadomo kiedy rozkreci się na dobre ale jak na razie morze wrażen. Przyznam że nie chcę za szybko pędzić do szpitala żeby mnie nie odeslali z powrotem dlatego takie sygnały wprowadzają mnie w zakłopotanie [emoji52]

Trzymam kciuki [emoji8][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie, dziewczyny, już ciekawe rzeczy się dzieją. Na weekend dwa dni pod rząd przez koło 3 godziny codziennie bolal mnie brzuch i plecy w okolicy krzyża jak na mocno bolący okres. W sobotę myślałam że rano chyba czas na porodowkę bo akurat w nocy się zaczęło ale ustalo i zasnęłam [emoji51] Dziś bylam u ginekologa i okazuje się że mam już 1,5 cm rozwarcia i bardzo krótką szyjkę gdzie w czwartek była zamknięta. Też miałam dziś KTG i z dzidzią wszystko OK [emoji5] Także nie wiadomo kiedy rozkreci się na dobre ale jak na razie morze wrażen. Przyznam że nie chcę za szybko pędzić do szpitala żeby mnie nie odeslali z powrotem dlatego takie sygnały wprowadzają mnie w zakłopotanie [emoji52]
No to już pewnie niedługo się rozkręci na dobre. Trzymam kciuki :)

No to się powoli zaczyna! Trzymam kciuki już od dziś. Życzę powodzenia i czekam na forki Maleństwa [emoji7]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

No to czekamy kochana razem z tobą na ten właśnie moment :)

reklama
To czekam
Ja tak samo, szydełko i druty miałam w rękach w podstawówce. Ale skusiłam się na kupno 3 motków i kompletu szydełek. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie. Nudzi mi sie w domu strasznie. Do książek nie mam weny, do puzzli tak samo. Czas to zmienić!
to czekam na fotki pierwszego dziela :) Ja sie dalej czaje i chyba sie skusze ale na poczatek moze jakas opaske do wlosow zrobie :p

Do góry