reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Już po wizycie. Zapowiada się duża córcia bo waży już 3,5 kg czyli pół kilo więcej niż 2 tygodnie temu [emoji6] Lekarz mowi że szybko rośnie tak jakby już na 39.tydzien a jestem 37+2. Nawet o cukier mnie popytal ale jak mierze mam OK. Szyjka miękka i krótka ale zamknięta. Ogólnie może w każdej chwili być poród. Za tydzień mam KTG [emoji173]️ maleństwa a za 2 tygodnie kolejną wizytę jak nie urodze [emoji214]
Super kochana. Będzie duża zdrowa córcia :) to szykuj się na większe ubranka

reklama
Słodziak [emoji7] a to moja trojca pozdrawia[emoji6]
1f66a9f94db73890447ffe821c725608.jpg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Słodziaki :)

My już po wizycie, wszystko dobrze, szyjka ładnie zamknięta, ciśnienie się poprawiło, został tylko ból i drętwienie palców, ale podobno mija 2 tygodnie po porodzie;) od jutra L4, bo już ostatnim razem ledwo się wymigałam, a wzrok Pani Doktor prawie zabijał;) proszę o wpisanie USG trzeciego trymestru na 18 kwietnia:biggrin2:
Najwyższy czas kochana trochę zwolnić odpocząć i zająć się przygotowywać na maluszka :)

Mam jeszcze pytanie odnośnie tego jak ukladacie dzieci do spania. Na bokach czy na plecach czy macie tą poduszkę klin jak tak to jak ukladacie ?
Mojej małej często się ulewa i jak leży na plecach to boję się że się zadlawi dlatego na noc kładę na bokach na zmianę po karmieniu.
Mam tą poduszkę od dzisiaj ale jak położyłam małą na plecach to odrazu się ulalo. Jakieś rady?

Już po wizycie. Zapowiada się duża córcia bo waży już 3,5 kg czyli pół kilo więcej niż 2 tygodnie temu [emoji6] Lekarz mowi że szybko rośnie tak jakby już na 39.tydzien a jestem 37+2. Nawet o cukier mnie popytal ale jak mierze mam OK. Szyjka miękka i krótka ale zamknięta. Ogólnie może w każdej chwili być poród. Za tydzień mam KTG [emoji173]️ maleństwa a za 2 tygodnie kolejną wizytę jak nie urodze [emoji214]
Ulala [emoji4] ale duża dziewczynka. To czekamy na nią z niecierpliwością! [emoji7] już tuż tuż

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry