reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Oczywiście każdy ma swoją „szkole” kapania. Trzeba zacząć kapać i zobaczyc co lubi dziecko. Jak sie opiekowałam dziećmi to u jednych w rodzinie nie moczylismy uszu a u drugich uszy całe zakryte pod woda miały byc. Z tym kikutem tez rożnie mowia, moczyć nie moczyć...
A jeśli chodzi o codzienne kąpanie noworodka to fajnie bo ma swoje przyzwyczajenia ale znowu niszczymy jego naturalna florę bakteryjna która go chroni... każda mama zdecyduje intuicyjnie [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie, niech każdy robi jak uważa. Moi rodzice kapali wszystkich codziennie i uwielbialysmy to [emoji4] Na pewno ktoś robił inaczej i wszyscy mają się dobrze mimo wszystko [emoji41]

My już po wizycie, wszystko dobrze, szyjka ładnie zamknięta, ciśnienie się poprawiło, został tylko ból i drętwienie palców, ale podobno mija 2 tygodnie po porodzie;) od jutra L4, bo już ostatnim razem ledwo się wymigałam, a wzrok Pani Doktor prawie zabijał;) proszę o wpisanie USG trzeciego trymestru na 18 kwietnia:biggrin2:
Super! Odpoczynek musi być, mamusku [emoji4] I wyprawka sama się nie zrobi [emoji12]

Dokładnie, niech każdy robi jak uważa. Moi rodzice kapali wszystkich codziennie i uwielbialysmy to [emoji4] Na pewno ktoś robił inaczej i wszyscy mają się dobrze mimo wszystko [emoji41]
Hehe dokładnie :D Pamiętam jak w podstawówce chłopcy z naszej klasy grali mecz. Jeden z kolegów chyba wpadł w kałuże i mówi - dobrze, że jutro jest sobota, bo sobota to u mnie w domu dzień kąpieli :D A my z koleżankami aż usta otworzylyśmy z wrażenia :p Ciekawe co by było gdyby był to np. poniedziałek :D hehe

Super już niedługo czeka Cię spotkanie z córcia [emoji4] Ty taka malutka drobniutka a córcia pewnie po tacie co?

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, się stresuję a jednocześnie już chcę ją zobaczyć [emoji4] [emoji7] Haha, tak, córcia po tatusiu. Lekarz też się zgodzil z moim wyjaśnieniem takiej wagi [emoji3]

Hehe dokładnie :D Pamiętam jak w podstawówce chłopcy z naszej klasy grali mecz. Jeden z kolegów chyba wpadł w kałuże i mówi - dobrze, że jutro jest sobota, bo sobota to u mnie w domu dzień kąpieli :D A my z koleżankami aż usta otworzylyśmy z wrażenia [emoji14] Ciekawe co by było gdyby był to np. poniedziałek :D hehe
Może oszczędzal wodę [emoji23]

reklama
Do góry