reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Już po wizycie. Zapowiada się duża córcia bo waży już 3,5 kg czyli pół kilo więcej niż 2 tygodnie temu [emoji6] Lekarz mowi że szybko rośnie tak jakby już na 39.tydzien a jestem 37+2. Nawet o cukier mnie popytal ale jak mierze mam OK. Szyjka miękka i krótka ale zamknięta. Ogólnie może w każdej chwili być poród. Za tydzień mam KTG [emoji173]️ maleństwa a za 2 tygodnie kolejną wizytę jak nie urodze [emoji214]
No cudowne informacje. No to sądzę ze maleńkie ubranka nie będą Wam potrzebne :-) fajnie. Za chwilę przytulisz swoją Kruszynke!

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane jak to jest z tym spaniem :p tzn. Dziś obudziłam się na plecach i mega na dole bolał mnie kręgosłup.. Słyszałam żeby nie spać na prawym boku ale też czasami się nudzę na prawym .. zasypiam na lewym i tak staram się przekręcić jak tylko się obudzę;)

reklama
Kochane jak to jest z tym spaniem :p tzn. Dziś obudziłam się na plecach i mega na dole bolał mnie kręgosłup.. Słyszałam żeby nie spać na prawym boku ale też czasami się nudzę na prawym .. zasypiam na lewym i tak staram się przekręcić jak tylko się obudzę;)
Ja spie na boku. Gdzies czytalam ze lepiej nie spać teraz na plecach bo na cos tam sie uciska ble ble ble:)
Mam poduszkę dla kobiet w ciazy i to spie na prawym, to na lewym boku:)

Do góry