ludek
Fanka BB :)
Ok [emoji2] dziękujemy za zaufanie [emoji6]Szarlotka jest na blacie, obsluzcie sie same bo my jeszcze lezakujemy w lozeczku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok [emoji2] dziękujemy za zaufanie [emoji6]Szarlotka jest na blacie, obsluzcie sie same bo my jeszcze lezakujemy w lozeczku
I zgaga też zniknie [emoji4]Oj bym zjadla [emoji39] juz nie moge sie doczekac kiedy wyjdziemy ze szpitala rozpakowane z Amcią, brak mi normalnego jedzonka.
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Obawiam sie ze mogla by juz lekko nieswieza do Ciebie dotrzec mimo ze wczoraj byla pieczona na chyba ze jestes w PolscePoproszę
Oj tam oj tam zas nie taka biednaBiedna
To jakieś normalne badanie pomiędzy 11a 12 lub 13 tygodniem. Nie wiem jak oni to robią ale po badaniu we wtorek wszystko opowiem. Co tam u ciebie słychać tak mi się dluzy do badania uffTak szybko genetyczne? a co sie u Was robi?
Próbowałam z allegro i pisze jakiś błąd, mam spróbować później. Może się uda jak nie to poszukam tu jakiegoś sklepu.Przewaznie na allegro, raz zamawialam ze strony internetowej. Ale to nie jest Polska włóczka to moze jest u Was odpowiednik allegro??
A sprobuj na e-wloczki.plPróbowałam z allegro i pisze jakiś błąd, mam spróbować później. Może się uda jak nie to poszukam tu jakiegoś sklepu.