reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Daj.zdjecie:) ja tylko kotka robilam z instrukcji choc tez nie do konca bo lapki zrobilam troche mniejsze. A wszystkie inne miski wyszukiwalam zdjecia w google i robilam sama
a to takich zdolność to ja nie mam żeby ze zdjecia zrobić, jak możesz to na zyrafe i malpke możesz mi wyslac instrukje, choc na zyrafe chyba widziałam opisane bez filmiku, ale to będę robic dopiero jak domowie welny :)

Załączniki

• 201803091201111001.jpg
    201803091201111001.jpg
    578,1 KB · Wyświetleń: 138
a to takich zdolność to ja nie mam żeby ze zdjecia zrobić, jak możesz to na zyrafe i malpke możesz mi wyslac instrukje, choc na zyrafe chyba widziałam opisane bez filmiku, ale to będę robic dopiero jak domowie welny :)
To musze skrupulatnie spisac:) a u malpki w lapkach i ogonie mam druciki. Kochana ale nie wiem czy ja dzis skoncze bo z nia jest bardzo duzo pracy, najwyzej wrzuce Ci jutro ale plis przypimnij mi sie na priva bo zapomne komu obiecalam:)

To musze skrupulatnie spisac:) a u malpki w lapkach i ogonie mam druciki. Kochana ale nie wiem czy ja dzis skoncze bo z nia jest bardzo duzo pracy, najwyzej wrzuce Ci jutro ale plis przypimnij mi sie na priva bo zapomne komu obiecalam:)
ok, ja i tak najpierw priorytet kotek dla bratanka , potem musze welne zamowic i dopiero, wiec nie spiesz się, będę się przypominać, a welne zamawiasz z allegro bo ja z mili zamowilam teraz

reklama
Do góry