misis188
Fanka BB :)
Jutro bedzie gotowa na razie jest w rozsypce ale włóczka juz jest w paczkomacie ale dopiero jutro ja odbioreA jak tam moja żyrafa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro bedzie gotowa na razie jest w rozsypce ale włóczka juz jest w paczkomacie ale dopiero jutro ja odbioreA jak tam moja żyrafa?
a to takich zdolność to ja nie mam żeby ze zdjecia zrobić, jak możesz to na zyrafe i malpke możesz mi wyslac instrukje, choc na zyrafe chyba widziałam opisane bez filmiku, ale to będę robic dopiero jak domowie welnyDaj.zdjecie ja tylko kotka robilam z instrukcji choc tez nie do konca bo lapki zrobilam troche mniejsze. A wszystkie inne miski wyszukiwalam zdjecia w google i robilam sama
i moze byc?A jak tam moja żyrafa?
To musze skrupulatnie spisac a u malpki w lapkach i ogonie mam druciki. Kochana ale nie wiem czy ja dzis skoncze bo z nia jest bardzo duzo pracy, najwyzej wrzuce Ci jutro ale plis przypimnij mi sie na priva bo zapomne komu obiecalama to takich zdolność to ja nie mam żeby ze zdjecia zrobić, jak możesz to na zyrafe i malpke możesz mi wyslac instrukje, choc na zyrafe chyba widziałam opisane bez filmiku, ale to będę robic dopiero jak domowie welny
Hehe wygląda nieco tragicznie. Ale w całości będzie super zwiarzakiemi moze byc?
Jeszcze mysle czy jakoś sukienki nie ozdobić. Mam guziki male ale to chyba zly pomysl ale musze czegos poszukac i jakies kwiatuszki moze sie naucze i przyszyje ale to wyjdzie w praniuHehe wygląda nieco tragicznie. Ale w całości będzie super zwiarzakiem
sliczna, szkoda ze dziewczynki nie mam w rodzinie malej , same chlopyi moze byc?
ok, ja i tak najpierw priorytet kotek dla bratanka , potem musze welne zamowic i dopiero, wiec nie spiesz się, będę się przypominać, a welne zamawiasz z allegro bo ja z mili zamowilam terazTo musze skrupulatnie spisac a u malpki w lapkach i ogonie mam druciki. Kochana ale nie wiem czy ja dzis skoncze bo z nia jest bardzo duzo pracy, najwyzej wrzuce Ci jutro ale plis przypimnij mi sie na priva bo zapomne komu obiecalam
Tak a raz z jakiejs strony tez zamawialamok, ja i tak najpierw priorytet kotek dla bratanka , potem musze welne zamowic i dopiero, wiec nie spiesz się, będę się przypominać, a welne zamawiasz z allegro bo ja z mili zamowilam teraz
Ależ się cieszę! Super wiadomości chociaż mówiłam że tak będzie :-)Dziewczynki .. wracamy na forum WE DWIE !! ❤❤❤
Wynik NIFTY prawidłowy nie stwierdzono żadnych nieprawidłowości
@jasani jak możesz to proszę dopisz mnie do kalendarza na 04.04 USG polowkowe , 06.04 wizyta u gin prowadzącego ciążę