katharina203
Fanka BB :)
Masz privAle Majka już duza[emoji3]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz privAle Majka już duza[emoji3]
No to my tu razem z Wami czekamy na informacje i fotki Amelci ❤Moje wyniki sa takie ze niby tragiczne nie sa ale najlepsze tez nie. Mam stwierdzonych stan przedrzucawkowy i jutro mam wyniki krwi i moczu ile białka przybylo, cisnienie utrzymuja do 140/90.
Dzis doktor powiedziała ze dziecko to kwestia kilku dni i ze moze na weekend juz z Amcia będziemy razem[emoji7].
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też planuje Maluszki w swoim pokoju od razu ulokować ale nie wiem czy dam radę planuje wstawić tam sobie fotel rozkladany w razie czego i właśnie myślę nad niania elektryczna albo zwykła kamerka internetowąPewnie by złapała ale ja chciałam każdego z bliska widzieć i dobrze słyszeć bo oni śpią w swoim pokoju
Niby tak,ale póki co to mój M wszystkie moje pomysły odrzuca i mówi że to jest tak ważna sprawa że on musi to poważnie przemyśleć zastanawiam się czy do porodu da radę coś wymyśleć :-))Ale jedno może wybrać mąż drugie ty fajna sprawa
Mam nadzieję że mimo swojej roli się nie przydaKoniecznie dajcie znac jak sie sprawdza U Ciebie to juz lada chwila
Jakbym czytała o swoimNo mój całe życie ma na wszystko czas dobrze , że miał czas w porę przyjść do kościoła na nasz ślub
Super [emoji7][emoji7]A my już po wizycie, wszystko w porządku :-))
I nadal Maluszki wyglądają na dwie dziewczynki także ja przyzwyczajam się już do tej myśli i jestem mega szczęśliwa
Ekstra! Pewnie, bo dwie dziewczynki to super sprawa [emoji133] [emoji140]A my już po wizycie, wszystko w porządku :-))
I nadal Maluszki wyglądają na dwie dziewczynki także ja przyzwyczajam się już do tej myśli i jestem mega szczęśliwa
Adunnnia, chwalisz sobie że maluszki są w swoim pokoju? Nie meczysz się do nich latać często ze swojego?Pewnie by złapała ale ja chciałam każdego z bliska widzieć i dobrze słyszeć bo oni śpią w swoim pokoju