walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Nie,i nawet typów nie mamy to będzie trudna sprawa :-)Ale super! Ostatnio tylko parki były albo dwóch chłopców a tutaj dwie dziewuszki Macie już imiona?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie,i nawet typów nie mamy to będzie trudna sprawa :-)Ale super! Ostatnio tylko parki były albo dwóch chłopców a tutaj dwie dziewuszki Macie już imiona?
Mój mąż też zachwycony, że będzie dziewczynka Już nie wspomnę o sobie Odkąd dotarło do mnie, że córeczka na 100 % jaram się niesamowicie jeśli można to tak określićPowiedział, że jemu pasuje, bo córeczki bardziej kochają tatusiów
Mój M sam wybrał imięNie,i nawet typów nie mamy to będzie trudna sprawa :-)
Mój mąż też zachwycony, że będzie dziewczynka Już nie wspomnę o sobie Odkąd dotarło do mnie, że córeczka na 100 % jaram się niesamowicie jeśli można to tak określić
Mój M sam wybrał imię
O tak[emoji4] nie zwlekajcie ja niby wszystko przygotowalam ale pokoik czekal do marca az pojde na macierzynski no i teraz leze w szpitalu pokoik w stanie surowym mąż na głowie teraz milion spraw a nasza Amelka przyjdze na swiat na dniach[emoji7]Dziewczyny ogarniajcie wszystko przed porodem bo później jest naprawdę ciężko z czasem . My dziś kończymy 6tyg i uwierzcie czas leci za szybko
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jak się czujesz? Wiesz już kiedy Amelka będzie po drugiej stronie brzucha?O tak[emoji4] nie zwlekajcie ja niby wszystko przygotowalam ale pokoik czekal do marca az pojde na macierzynski no i teraz leze w szpitalu pokoik w stanie surowym mąż na głowie teraz milion spraw a nasza Amelka przyjdze na swiat na dniach[emoji7]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Moje wyniki sa takie ze niby tragiczne nie sa ale najlepsze tez nie. Mam stwierdzonych stan przedrzucawkowy i jutro mam wyniki krwi i moczu ile białka przybylo, cisnienie utrzymuja do 140/90.A jak się czujesz? Wiesz już kiedy Amelka będzie po drugiej stronie brzucha?
Pewnie by złapała ale ja chciałam każdego z bliska widzieć i dobrze słyszeć bo oni śpią w swoim pokojuJedna nie złapie dwóch łóżeczek, nawet jak ją dalej zamontujesz??
Super[emoji4] to tatuś będzie miał babiniec [emoji7]A my już po wizycie, wszystko w porządku :-))
I nadal Maluszki wyglądają na dwie dziewczynki także ja przyzwyczajam się już do tej myśli i jestem mega szczęśliwa
Oj i tu się zgodzę [emoji3]Powiedział, że jemu pasuje, bo córeczki bardziej kochają tatusiów
Super kochana. Dwie córeczki świetnieA my już po wizycie, wszystko w porządku :-))
I nadal Maluszki wyglądają na dwie dziewczynki także ja przyzwyczajam się już do tej myśli i jestem mega szczęśliwa