meg86
Fanka BB :)
Też ten kupiłamTez chce kupic ten babysense 7
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też ten kupiłamTez chce kupic ten babysense 7
Ale ślicznieDziewczyny ogarniajcie wszystko przed porodem bo później jest naprawdę ciężko z czasem . My dziś kończymy 6tyg i uwierzcie czas leci za szybko
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale jedno może wybrać mąż drugie ty fajna sprawaNie,i nawet typów nie mamy to będzie trudna sprawa :-)
Suuuper, ze male ksiezniczki zdrowo rosna Oby tak dalejA my już po wizycie, wszystko w porządku :-))
I nadal Maluszki wyglądają na dwie dziewczynki także ja przyzwyczajam się już do tej myśli i jestem mega szczęśliwa
Ale slodziakDziewczyny ogarniajcie wszystko przed porodem bo później jest naprawdę ciężko z czasem . My dziś kończymy 6tyg i uwierzcie czas leci za szybko
PięknaDziewczyny ogarniajcie wszystko przed porodem bo później jest naprawdę ciężko z czasem . My dziś kończymy 6tyg i uwierzcie czas leci za szybko
Coś wiadomo kiedyO tak[emoji4] nie zwlekajcie ja niby wszystko przygotowalam ale pokoik czekal do marca az pojde na macierzynski no i teraz leze w szpitalu pokoik w stanie surowym mąż na głowie teraz milion spraw a nasza Amelka przyjdze na swiat na dniach[emoji7]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Koniecznie dajcie znac jak sie sprawdza U Ciebie to juz lada chwilaTeż ten kupiłam
Jutro mam wyniki krwi i moczu ile białka przybylo, dzis doktor powiedziala ze to kwestia dni i byc moze w weekend juz sie rozpakuje[emoji7]Coś wiadomo kiedy
To trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanieJutro mam wyniki krwi i moczu ile białka przybylo, dzis doktor powiedziala ze to kwestia dni i byc moze w weekend juz sie rozpakuje[emoji7]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom