reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Adunnnia, chwalisz sobie że maluszki są w swoim pokoju? Nie meczysz się do nich latać często ze swojego?
Hmm wszyscy mi mówili że wymiekne i wkoncu wezmę ich do siebie bo nie będzie mi się chciało tyle wstawać. Faktycznie pierwszy miesiąc był ciężki. Po 3 razy w nocy się wstawalo ale mąż wstawal razem ze mną pomagał i to mi pomogło pewnie jakbym sama wstawala to by byli już u nas w pokoju. A po miesiącu jak przeszliśmy na mm to po kąpieli o 20 dostają mleko zasypiaja i budzą się na mleko o 2-3 i do rana śpią. Czyli tylko musimy wstać raz(mąż nadal ze mną wstaje w nocy) a jaki człowiek się wyspany budzi [emoji23] więc teraz to luksus [emoji4] rano jak się budzą koło. 6-7 bierzemy ich do łóżka i sobie dyskutujemy bo są już na etapie gaworzenia [emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Hmm wszyscy mi mówili że wymiekne i wkoncu wezmę ich do siebie bo nie będzie mi się chciało tyle wstawać. Faktycznie pierwszy miesiąc był ciężki. Po 3 razy w nocy się wstawalo ale mąż wstawal razem ze mną pomagał i to mi pomogło pewnie jakbym sama wstawala to by byli już u nas w pokoju. A po miesiącu jak przeszliśmy na mm to po kąpieli o 20 dostają mleko zasypiaja i budzą się na mleko o 2-3 i do rana śpią. Czyli tylko musimy wstać raz(mąż nadal ze mną wstaje w nocy) a jaki człowiek się wyspany budzi [emoji23] więc teraz to luksus [emoji4] rano jak się budzą koło. 6-7 bierzemy ich do łóżka i sobie dyskutujemy bo są już na etapie gaworzenia [emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Słodkie, czyli działa to mimo początkowych trudności [emoji4]

Dziewczyny jak wasze maluchy zniosly ząbkowanie? Moja ma 3 m-ce byłam z nią u pediatry i najprawdopodobniej zaczynają nam się zabki, malutka jest bardzo marudna, dużo płacze, noce jeszcze do niedawna przesypiala całe, teraz śpi po 2, 3 godzinny i koniec.. smaruje jej dziąsła ale to niewiele pomaga. Macie jakieś sprawdzone sposoby na ząbkowanie? :*

Dziewczyny jak wasze maluchy zniosly ząbkowanie? Moja ma 3 m-ce byłam z nią u pediatry i najprawdopodobniej zaczynają nam się zabki, malutka jest bardzo marudna, dużo płacze, noce jeszcze do niedawna przesypiala całe, teraz śpi po 2, 3 godzinny i koniec.. smaruje jej dziąsła ale to niewiele pomaga. Macie jakieś sprawdzone sposoby na ząbkowanie? :*
Czym smarujesz?

reklama
Mąż kupił CALGEL, w aptece polecily że to jest dobre
Dla mnie bardzo slaby on byl. U nas pierwszy zabek wyszedl na 4 miesiace i jak pierwsze 3 zeby poszly spoko tak reszta to bylo ciezko. Calgel u nas nie dzialal. Camillia kropelki u nas nie dzialaly. Najlepiej dzialal zel Dentinox a jak on juz nie pomagal i byl ryk i nawet goraczka to podawalam 1.25ml Ibumu forte. Dziala nie dosc zr przrciwbolowo i przeciwgoraczkowo to jeszcze przeciwzapalnie a zapal mozebyc przy dziaselkach

Do góry