reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Adunnnia, chwalisz sobie że maluszki są w swoim pokoju? Nie meczysz się do nich latać często ze swojego?
Hmm wszyscy mi mówili że wymiekne i wkoncu wezmę ich do siebie bo nie będzie mi się chciało tyle wstawać. Faktycznie pierwszy miesiąc był ciężki. Po 3 razy w nocy się wstawalo ale mąż wstawal razem ze mną pomagał i to mi pomogło pewnie jakbym sama wstawala to by byli już u nas w pokoju. A po miesiącu jak przeszliśmy na mm to po kąpieli o 20 dostają mleko zasypiaja i budzą się na mleko o 2-3 i do rana śpią. Czyli tylko musimy wstać raz(mąż nadal ze mną wstaje w nocy) a jaki człowiek się wyspany budzi [emoji23] więc teraz to luksus [emoji4] rano jak się budzą koło. 6-7 bierzemy ich do łóżka i sobie dyskutujemy bo są już na etapie gaworzenia [emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Hmm wszyscy mi mówili że wymiekne i wkoncu wezmę ich do siebie bo nie będzie mi się chciało tyle wstawać. Faktycznie pierwszy miesiąc był ciężki. Po 3 razy w nocy się wstawalo ale mąż wstawal razem ze mną pomagał i to mi pomogło pewnie jakbym sama wstawala to by byli już u nas w pokoju. A po miesiącu jak przeszliśmy na mm to po kąpieli o 20 dostają mleko zasypiaja i budzą się na mleko o 2-3 i do rana śpią. Czyli tylko musimy wstać raz(mąż nadal ze mną wstaje w nocy) a jaki człowiek się wyspany budzi [emoji23] więc teraz to luksus [emoji4] rano jak się budzą koło. 6-7 bierzemy ich do łóżka i sobie dyskutujemy bo są już na etapie gaworzenia [emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Słodkie, czyli działa to mimo początkowych trudności [emoji4]

Dziewczyny jak wasze maluchy zniosly ząbkowanie? Moja ma 3 m-ce byłam z nią u pediatry i najprawdopodobniej zaczynają nam się zabki, malutka jest bardzo marudna, dużo płacze, noce jeszcze do niedawna przesypiala całe, teraz śpi po 2, 3 godzinny i koniec.. smaruje jej dziąsła ale to niewiele pomaga. Macie jakieś sprawdzone sposoby na ząbkowanie? :*

Dziewczyny jak wasze maluchy zniosly ząbkowanie? Moja ma 3 m-ce byłam z nią u pediatry i najprawdopodobniej zaczynają nam się zabki, malutka jest bardzo marudna, dużo płacze, noce jeszcze do niedawna przesypiala całe, teraz śpi po 2, 3 godzinny i koniec.. smaruje jej dziąsła ale to niewiele pomaga. Macie jakieś sprawdzone sposoby na ząbkowanie? :*
Czym smarujesz?

reklama
Mąż kupił CALGEL, w aptece polecily że to jest dobre
Dla mnie bardzo slaby on byl. U nas pierwszy zabek wyszedl na 4 miesiace i jak pierwsze 3 zeby poszly spoko tak reszta to bylo ciezko. Calgel u nas nie dzialal. Camillia kropelki u nas nie dzialaly. Najlepiej dzialal zel Dentinox a jak on juz nie pomagal i byl ryk i nawet goraczka to podawalam 1.25ml Ibumu forte. Dziala nie dosc zr przrciwbolowo i przeciwgoraczkowo to jeszcze przeciwzapalnie a zapal mozebyc przy dziaselkach

Do góry