reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochane jutro idę na ta krzywizne .... I pytanie: o której zjadlyscie kolację ? Ma to jakieś znaczenie ? Mam się stawić w labo o 8 :)
A mi lekarz mówił, że mam prowadzić normalny tryb jedzenia jak przed krzywa. Nie że nagle dieta by wynik był niższy. kolacje jadłam ok 20 a tego dnia przed zjadłam snickersa tak jak zazwyczaj coś słodkiego ;)

reklama
A mi lekarz mówił, że mam prowadzić normalny tryb jedzenia jak przed krzywa. Nie że nagle dieta by wynik był niższy. kolacje jadłam ok 20 a tego dnia przed zjadłam snickersa tak jak zazwyczaj coś słodkiego ;)
No ja dziś też musiałam ciasteczka wszamac bo nie mogłam się oprzeć ! :D właśnie ja lekarza nie pytałam czy mam zjeść ostatni posiłek i wyznaczonej porze więc pomyślałam, że zapytam swoje ekspertki :D dzięki kochana ! :*

Kochane jutro idę na ta krzywizne .... I pytanie: o której zjadlyscie kolację ? Ma to jakieś znaczenie ? Mam się stawić w labo o 8 :)
A Ty nie robisz za wcześnie tej krzywej? Zazwyczaj robi się ja między 24 a 28 tc. Musisz na co najmniej 8 h przed badaniem nic nie jeść, więc spokojnie o 20 możesz coś wszamać. I nie taki diabeł straszny. Nie wiem czemu większość osób tak demonizuje to badanie.

A Ty nie robisz za wcześnie tej krzywej? Zazwyczaj robi się ja między 24 a 28 tc. Musisz na co najmniej 8 h przed badaniem nic nie jeść, więc spokojnie o 20 możesz coś wszamać. I nie taki diabeł straszny. Nie wiem czemu większość osób tak demonizuje to badanie.
Doktor mi kazała bo wyszedł mi za duży cukier .. teraz mamy 15tc

Cześć Dziewczyny. Gratuluję Wam pięknych bejbików i zaawansowanych ciąż. Ja jestem dopiero w 12tc i póki co przesiaduję jeszcze na wątku pierwotnym;)
Ale mam do Was pytanie. Szukam poduszki do spania dla ciężarnych i już sama nie wiem którą wybrać. Czy wystarczy ta w kształcie C, czy lepiej dopłacić i wziąć U? Jedno czy dwustrefowa? Z jakiej firmy?
Proszę doradźcie coś:)
Zależy od wzrostu ja mam 155 cm i ta poducha w U jest dla mnie zbyt duża nie umiem na niej spać i leży w szafie . Może przyda się do karmienia :)

reklama
No moze sie uda zrobić ta krzywa bo nie byłam zapisana, zobaczymy. Wezme cytrynke, książkę, podusie... cos jeszcze moze sie przydać?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja wzięłam cytryne, książkę i męża do towarzystwa :p
Wypiłam glukozę bez problemu. Też nie wiem co w tym strasznego. Bałam się tylko, że zrobi mi się słabo, bo gdy nie zjem odrazu śniadania czasami kręci mi się w głowie. 8 h na czczo przed badaniem jest ok. Ja chyba nawet jeszcze o 22 zjadłam kanapkę :D U mnie nie trzeba zapisywać się wcześniej na badanie.

Do góry