reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@adunnnia90 to raczej nie nadmiar energii, a próba zajęcia czymś głowy
emoji4.png

@jasani o raju, czytam cały czas, ale oczy czasami już odmawiają posłuszeństwa i głowa zaczyna boleć hihi a puzzle, to chyba nie moje klimaty.

reklama
Cześć Dziewczyny. Gratuluję Wam pięknych bejbików i zaawansowanych ciąż. Ja jestem dopiero w 12tc i póki co przesiaduję jeszcze na wątku pierwotnym;)
Ale mam do Was pytanie. Szukam poduszki do spania dla ciężarnych i już sama nie wiem którą wybrać. Czy wystarczy ta w kształcie C, czy lepiej dopłacić i wziąć U? Jedno czy dwustrefowa? Z jakiej firmy?
Proszę doradźcie coś:)

Cześć Dziewczyny. Gratuluję Wam pięknych bejbików i zaawansowanych ciąż. Ja jestem dopiero w 12tc i póki co przesiaduję jeszcze na wątku pierwotnym;)
Ale mam do Was pytanie. Szukam poduszki do spania dla ciężarnych i już sama nie wiem którą wybrać. Czy wystarczy ta w kształcie C, czy lepiej dopłacić i wziąć U? Jedno czy dwustrefowa? Z jakiej firmy?
Proszę doradźcie coś:)
ja mam z supermami , i sobie ja chwale, w kształcie U. Jeden minus - jest wielka i trzeb mieć spore lozko. przy przekręceniu się w nocy nie musze przekladac całej poduszki tylko się przekręcam i już :), jeszcze jedn mam wrazenie ze troszkę się ubila, albo może ja mam większy brzuch i mi się wydaje, ale maz już zapowiedział ze przy następnej ciąży kupi mi nowa a ta będzie jego :)

ja mam z supermami , i sobie ja chwale, w kształcie U. Jeden minus - jest wielka i trzeb mieć spore lozko. przy przekręceniu się w nocy nie musze przekladac całej poduszki tylko się przekręcam i już :), jeszcze jedn mam wrazenie ze troszkę się ubila, albo może ja mam większy brzuch i mi się wydaje, ale maz już zapowiedział ze przy następnej ciąży kupi mi nowa a ta będzie jego :)

Spore łóżko tzn jakie? My mamy 140 a mój raczej nie da się wysiudać na kanapę:D
Następną kupiłabyś taką samą?

Spore łóżko tzn jakie? My mamy 140 a mój raczej nie da się wysiudać na kanapę:D
Następną kupiłabyś taką samą?
15196568457041380539441.jpg my mamy lozko 180 , zajmuje okolo polowe , ale tak jak pisalam maz tez czasem noge zarzuca bo mu wygodnie. chyba tak , ewentualnie zastanawialabym sie nad ta prosta I

Załączniki

• 15196568457041380539441.jpg
    15196568457041380539441.jpg
    253,9 KB · Wyświetleń: 95
Kochane jutro idę na ta krzywizne .... I pytanie: o której zjadlyscie kolację ? Ma to jakieś znaczenie ? Mam się stawić w labo o 8 :)

Kochane jutro idę na ta krzywizne .... I pytanie: o której zjadlyscie kolację ? Ma to jakieś znaczenie ? Mam się stawić w labo o 8 :)
Kolację zjedz ok.18-19:) Pić możesz ale najlepiej wodę. Polecam zabrać ze sobą cytrynę i wcisnąć do magicznej mikstury. Nie wpływa na wynik krzywej, a łatwiej wypić mieszankę ;)

reklama
Pixie cos ostatnio w krzakach siedzisz. Ja na krzywą idę w środę :)

A nie mam co pisać Hihi
Nic nowego nie kupiłam [emoji12] czekam na malowanie ścian, ze starych dolegliwości to dalej plecy dokuczają ale zakupiłam mała podusie do robienia paznokci z która wszędzie chodzę i podkładam ja pod plecy [emoji23] z nowych( i nie wiem czy ciążowych) boli mnie lewy fakers, nie mogę go zgiąć i trochę spuchł [emoji17]( nie przypominam sobie żadnego uderzenia). Oprócz tego śpimy, jemy,myślimy co będziemy jeść, śpimy i dalej jemy [emoji12][emoji51]

Mmm pyszności :D hehe powodzenia :) jak się czujesz? Szykujcie już wyprawkę dla malucha?

Jak przed ciąża robiłam krzywa to całkiem całkiem mi poszło i miłe wspominam smaczek a teraz to sie okaże. Z wyprawki juz pare rzeczy mamy ale teraz wstrzymuje mnie „remont” bo chce pomalować ściany, poprzestawiać meble i będę oglądać co jeszcze mi brakuje żeby było pięknie i praktycznie [emoji4]
A u Was jak leci? Byłyście juz u doktora?

Powodzenia na krzywej, dla mnie to była masakra [emoji33]
Ostatnio sobie myślałam co Was bo nic się nie odzywalas..

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

No moze sie uda zrobić ta krzywa bo nie byłam zapisana, zobaczymy. Wezme cytrynke, książkę, podusie... cos jeszcze moze sie przydać?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry