reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wiedziałam że szybciej będą chcieli ale ze to już teraz [emoji33] [emoji20] staram się myśleć pozytywnie ale dziś z ciśnieniem trafiłam 160/90cos w krwi wyszły problemy w moczu białko do tego cukrzyca może lepiej tego stanu nie przeciągnąć.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
To napewno byłoby grozniejsze niż szybszy poród. Będzie dobrze :)

reklama
Hej, ja tydzień zaczęłam nie ciekawie w nocy trafiłam z silnym bólem nadbrzusza do szpitala, wykonali badania i decyzja zapadła że w tym tyg rozwiazanie ciąży bo tak będzie lepiej dla mnie i dziecka. Tak się boję bo to dopiero 34 +4[emoji22].
Płakać mi się chce

Ewulek nic sie kochana nie boj. Lekarze na pewno wiedza co robia! Ja trzymam mocno kciuki!

Wiedziałam że szybciej będą chcieli ale ze to już teraz [emoji33] [emoji20] staram się myśleć pozytywnie ale dziś z ciśnieniem trafiłam 160/90cos w krwi wyszły problemy w moczu białko do tego cukrzyca może lepiej tego stanu nie przeciągnąć.

Mnie 4/5 dni przed tym jak mi odeszly wody sisnienie skoczylo . Urodzilam w 35 +1 Marcelina cala i zdrowa.
Bialko w moczu - lepiej tego stanu nie przeciągnąć .Byla malutka a teraz pozdrawia
orca-image-1519541927178.jpg_1519541927534.jpeg

Załączniki

• orca-image-1519541927178.jpg_1519541927534.jpeg
    orca-image-1519541927178.jpg_1519541927534.jpeg
    156,6 KB · Wyświetleń: 463
Hej, ja tydzień zaczęłam nie ciekawie w nocy trafiłam z silnym bólem nadbrzusza do szpitala, wykonali badania i decyzja zapadła że w tym tyg rozwiazanie ciąży bo tak będzie lepiej dla mnie i dziecka. Tak się boję bo to dopiero 34 +4[emoji22].
Płakać mi się chce

Kochana będzie dobrze zobaczysz malutka będzie silna i zdrowa. A lekarze wiedzą co dla Ciebie i dla niej jest lepsze na ten moment.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie 4/5 dni przed tym jak mi odeszly wody sisnienie skoczylo . Urodzilam w 35 +1 Marcelina cala i zdrowa.
Bialko w moczu - lepiej tego stanu nie przeciągnąć .Byla malutka a teraz pozdrawia Zobacz załącznik 840549
Cieszę się że wszystko dobrze się skończyło i to mi daje nadzieje[emoji8]

Płakać mi się chce

Spokojnie. Tak bedzie lepiej dla Was obu, bezpieczniej. Mysl pozytywnie - zaraz bedziecie sie tulic. Kciukasy wielkie [emoji110]️[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie dostałam pierwszy steryd na płucka, nie dociera chyba to jeszcze do mnie co za chwilę się będzie działo. Trzymajcie proszę kciuki za moją Amelke[emoji8]

[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] za Amelke.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry