reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

@adunnnia90 to raczej nie nadmiar energii, a próba zajęcia czymś głowy
emoji4.png

@jasani o raju, czytam cały czas, ale oczy czasami już odmawiają posłuszeństwa i głowa zaczyna boleć hihi a puzzle, to chyba nie moje klimaty.

reklama
Cześć Dziewczyny. Gratuluję Wam pięknych bejbików i zaawansowanych ciąż. Ja jestem dopiero w 12tc i póki co przesiaduję jeszcze na wątku pierwotnym;)
Ale mam do Was pytanie. Szukam poduszki do spania dla ciężarnych i już sama nie wiem którą wybrać. Czy wystarczy ta w kształcie C, czy lepiej dopłacić i wziąć U? Jedno czy dwustrefowa? Z jakiej firmy?
Proszę doradźcie coś:)

Cześć Dziewczyny. Gratuluję Wam pięknych bejbików i zaawansowanych ciąż. Ja jestem dopiero w 12tc i póki co przesiaduję jeszcze na wątku pierwotnym;)
Ale mam do Was pytanie. Szukam poduszki do spania dla ciężarnych i już sama nie wiem którą wybrać. Czy wystarczy ta w kształcie C, czy lepiej dopłacić i wziąć U? Jedno czy dwustrefowa? Z jakiej firmy?
Proszę doradźcie coś:)
ja mam z supermami , i sobie ja chwale, w kształcie U. Jeden minus - jest wielka i trzeb mieć spore lozko. przy przekręceniu się w nocy nie musze przekladac całej poduszki tylko się przekręcam i już :), jeszcze jedn mam wrazenie ze troszkę się ubila, albo może ja mam większy brzuch i mi się wydaje, ale maz już zapowiedział ze przy następnej ciąży kupi mi nowa a ta będzie jego :)

ja mam z supermami , i sobie ja chwale, w kształcie U. Jeden minus - jest wielka i trzeb mieć spore lozko. przy przekręceniu się w nocy nie musze przekladac całej poduszki tylko się przekręcam i już :), jeszcze jedn mam wrazenie ze troszkę się ubila, albo może ja mam większy brzuch i mi się wydaje, ale maz już zapowiedział ze przy następnej ciąży kupi mi nowa a ta będzie jego :)

Spore łóżko tzn jakie? My mamy 140 a mój raczej nie da się wysiudać na kanapę:D
Następną kupiłabyś taką samą?

Spore łóżko tzn jakie? My mamy 140 a mój raczej nie da się wysiudać na kanapę:D
Następną kupiłabyś taką samą?
15196568457041380539441.jpg my mamy lozko 180 , zajmuje okolo polowe , ale tak jak pisalam maz tez czasem noge zarzuca bo mu wygodnie. chyba tak , ewentualnie zastanawialabym sie nad ta prosta I

Załączniki

• 15196568457041380539441.jpg
    15196568457041380539441.jpg
    253,9 KB · Wyświetleń: 89
Kochane jutro idę na ta krzywizne .... I pytanie: o której zjadlyscie kolację ? Ma to jakieś znaczenie ? Mam się stawić w labo o 8 :)

Kochane jutro idę na ta krzywizne .... I pytanie: o której zjadlyscie kolację ? Ma to jakieś znaczenie ? Mam się stawić w labo o 8 :)
Kolację zjedz ok.18-19:) Pić możesz ale najlepiej wodę. Polecam zabrać ze sobą cytrynę i wcisnąć do magicznej mikstury. Nie wpływa na wynik krzywej, a łatwiej wypić mieszankę ;)

reklama
Pixie cos ostatnio w krzakach siedzisz. Ja na krzywą idę w środę :)

A nie mam co pisać Hihi
Nic nowego nie kupiłam [emoji12] czekam na malowanie ścian, ze starych dolegliwości to dalej plecy dokuczają ale zakupiłam mała podusie do robienia paznokci z która wszędzie chodzę i podkładam ja pod plecy [emoji23] z nowych( i nie wiem czy ciążowych) boli mnie lewy fakers, nie mogę go zgiąć i trochę spuchł [emoji17]( nie przypominam sobie żadnego uderzenia). Oprócz tego śpimy, jemy,myślimy co będziemy jeść, śpimy i dalej jemy [emoji12][emoji51]

Mmm pyszności :D hehe powodzenia :) jak się czujesz? Szykujcie już wyprawkę dla malucha?

Jak przed ciąża robiłam krzywa to całkiem całkiem mi poszło i miłe wspominam smaczek a teraz to sie okaże. Z wyprawki juz pare rzeczy mamy ale teraz wstrzymuje mnie „remont” bo chce pomalować ściany, poprzestawiać meble i będę oglądać co jeszcze mi brakuje żeby było pięknie i praktycznie [emoji4]
A u Was jak leci? Byłyście juz u doktora?

Powodzenia na krzywej, dla mnie to była masakra [emoji33]
Ostatnio sobie myślałam co Was bo nic się nie odzywalas..

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

No moze sie uda zrobić ta krzywa bo nie byłam zapisana, zobaczymy. Wezme cytrynke, książkę, podusie... cos jeszcze moze sie przydać?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry