O super ! I ja o tym bardziej myślę i chyba się zdecydujemy też ze względu na to, że prawdopodobnie będę miała cc bo mam wadę serca i kiedyś mój kardiolog o tym wspominał więc wydaje mi to super opcjaJa posiadam mini łozeczlo do sypialni i jestem mega zadowolona Marcrlina tez .
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Ile mam tyle sposobów.O super ! I ja o tym bardziej myślę i chyba się zdecydujemy też ze względu na to, że prawdopodobnie będę miała cc bo mam wadę serca i kiedyś mój kardiolog o tym wspominał więc wydaje mi to super opcja
Sa mamy co kładą spac dzieci w sowich pokojach od urodzenia a w sypialni maja kamerę z widokiem na malucha .
Ja lubie otworzyć oko i widziec moje dziecko .
Kupilam takie drewniane ze zwyklym materacem bez cudów uzywane i jestem zadowolona
Ostatnia edycja:
Ewunka
Co to za łóżeczko?
Ewunka
HmmCo to za łóżeczko?
Firma inko co zarobi to na winko
Powaznie to nie wiem ...
Zwykle drewniane łóżeczko bez firmy ....
ludek
Jesteśmy jednojajowe ale nie identyczne bo tak naprawdę nie ma 100% identycznych ludzi i każdych bliźniaków da się bez problemu rozróżnić jak choc trochę ich się pozna [emoji6]No to dziewczyny dzięki Wam mój sen od dzis będzie spokojniejszy dziękuję Wam bardzo [emoji14]
@adunnnia90 umknęło mi to że masz siostre bliźniaczke czy się nie chwalilas??
@ludek jesteście identyczne wizualnie??
ludek
Dobre [emoji2] [emoji23]Ja zawsze chciałam mieć siostre bliźniaczkę. Na domiar złego jak byłam mała to cały czas miałam nadzieję, że moja mama mi ją urodzi...
ludek
Oj tak [emoji16]Zwlaszcza paznokcie w nogach ktore z wielkim brzuchem tak ciezko obciaz[emoji23]
kredka82
Ja jeszcze sie nie wypowiem jak w praktyce ale kupilam next2me i stoi juz od miesiaca w sypialni i czeka. Ogolnie uwazam ze bedzie super i bardzo wygodne, poza tym mozna jedna strone podniesc w razie refluksu. Normalne lozeczko dalam do salonu na dol wiec przeniose je do sypialni dopiero jak mala wyrosnie z next2meKochane a co myślicie o tych łóżeczkach dostawnych ? Narazie mieszkamy w bloku i nie mamy bardzo miejsca do popisu w sypialni mogłoby i stać normalne łóżeczko no ale fakt trochę ciasno by było A dziś tak pomyślałam o dostawnym... któraś ma ?
reklama