reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja posiadam mini łozeczlo do sypialni i jestem mega zadowolona Marcrlina tez .
O super ! I ja o tym bardziej myślę i chyba się zdecydujemy ;) też ze względu na to, że prawdopodobnie będę miała cc bo mam wadę serca i kiedyś mój kardiolog o tym wspominał ;) więc wydaje mi to super opcja ;)

reklama
O super ! I ja o tym bardziej myślę i chyba się zdecydujemy ;) też ze względu na to, że prawdopodobnie będę miała cc bo mam wadę serca i kiedyś mój kardiolog o tym wspominał ;) więc wydaje mi to super opcja ;)
Ile mam tyle sposobów.
Sa mamy co kładą spac dzieci w sowich pokojach od urodzenia a w sypialni maja kamerę z widokiem na malucha .
Ja lubie otworzyć oko i widziec moje dziecko .
Kupilam takie drewniane ze zwyklym materacem bez cudów uzywane i jestem zadowolona

Ostatnia edycja:
orca-image-1519589677848.jpg_1519589678151.jpeg

Załączniki

• orca-image-1519589677848.jpg_1519589678151.jpeg
    orca-image-1519589677848.jpg_1519589678151.jpeg
    186,1 KB · Wyświetleń: 534
No to dziewczyny dzięki Wam mój sen od dzis będzie spokojniejszy :-D dziękuję Wam bardzo [emoji14]
@adunnnia90 umknęło mi to że masz siostre bliźniaczke czy się nie chwalilas??:-D
@ludek jesteście identyczne wizualnie??:-D
Jesteśmy jednojajowe ale nie identyczne bo tak naprawdę nie ma 100% identycznych ludzi i każdych bliźniaków da się bez problemu rozróżnić jak choc trochę ich się pozna [emoji6]

Kochane a co myślicie o tych łóżeczkach dostawnych ? Narazie mieszkamy w bloku i nie mamy bardzo miejsca do popisu w sypialni :) mogłoby i stać normalne łóżeczko no ale fakt trochę ciasno by było;) A dziś tak pomyślałam o dostawnym... któraś ma ?
Ja jeszcze sie nie wypowiem jak w praktyce ale kupilam next2me i stoi juz od miesiaca w sypialni i czeka. Ogolnie uwazam ze bedzie super i bardzo wygodne, poza tym mozna jedna strone podniesc w razie refluksu. Normalne lozeczko dalam do salonu na dol wiec przeniose je do sypialni dopiero jak mala wyrosnie z next2me

reklama
Do góry