reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pokarmu w cyckach coraz mniej [emoji24] dokarmiam mm już od 08.02 bo była niedowaga ale odkąd je mm rośnie w oczach [emoji33][emoji33][emoji33]już się pogodziłam z tym faktem ze za chwile będzie już tylko mm ale było ciężko . Dziś dała czadu od 1 do 7 rano nie spała i tylko sie tulić chciała . Matka ledwo na oczy patrzy [emoji31]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Może spróbuj coś takiego jak fementiker, to jest na problemy z laktacja, mi bardzo pomógł i dzięki niemu karmię moją Anie do dziś a ma już 3 m-ce - Dzisiaj była u nas pani doktor i mała pięknie przybiera :) powodzenia :*

reklama
Bardzo grube są te dresy?? Jestem zakochana w tym z Myszka ale ja rodze w lato i się powstrzymałam :-)

Właśnie ze nie jest polarek od środka ale nie są jakieś grubaśne . To jest rozmiar 56 i na Sarę jeszcze są za duże i myśle ze do wiosny spokojnie nam starcza .

Może spróbuj coś takiego jak fementiker, to jest na problemy z laktacja, mi bardzo pomógł i dzięki niemu karmię moją Anie do dziś a ma już 3 m-ce - Dzisiaj była u nas pani doktor i mała pięknie przybiera :) powodzenia :*

1518808696-1e60886d7da98f55-aaaaaa.jpeg

Miałam i poradę u laktacyjnej i dwóch położnych . Podejrzewają ze u Mnie problem z tarczyca powodują te wachania w laktacji i w sumie jest to osobna opinia i lekarza i laktacyjnej . Dają mi trzy miesiące bon tyle trwa średnio unormowanie hormonów po ciazy i jeśli się uda do tej pory to może jest szansa ze utrzymam . Ale mi już chyba wiary brak a podobno psychika tez dużo robi .

Uwielbiam wszystko co przez główkę . Body zapinane mnie wykańczają . Może przez to ze Sara jest malutka ale jakoś szybciej to wszystko przez głowę idzie . Tylko gorzej jak M został sam i chciał ściągnąć te przez głowę dołem i się zaklinował w połowie [emoji23][emoji23][emoji23]

Oj tu się zgodzę mnie do szału doprowadzaly te wszystkie kuziczki. Też wolę przez głowę. Malutka śliczna [emoji173]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam i poradę u laktacyjnej i dwóch położnych . Podejrzewają ze u Mnie problem z tarczyca powodują te wachania w laktacji i w sumie jest to osobna opinia i lekarza i laktacyjnej . Dają mi trzy miesiące bon tyle trwa średnio unormowanie hormonów po ciazy i jeśli się uda do tej pory to może jest szansa ze utrzymam . Ale mi już chyba wiary brak a podobno psychika tez dużo robi .

Pamietaj że jesteś super mamą niezaleznie od tego w jaki sposób karmisz dziecko , nie stresuj się tym wcale wazne że Sara super rośnie śliczna królewna.

Super [emoji4] czyli zapowiada się poród naturalny? [emoji6] Szybko zaliczylas USG 3.trymestru. Ja miałam w rowno 31 tyg i mala ważyła już 1919 g [emoji64]
Bardzo liczę na poród naturalny:) USG miałam w 30tc. Doktor zapewnił mnie, że mała nie dobije do 4 kg i powinnam bez problemu wypchnąć ją siłami natury:D
Czas oglądać wózki bo temat jest mi nadal obcy;)

Bardzo liczę na poród naturalny:) USG miałam w 30tc. Doktor zapewnił mnie, że mała nie dobije do 4 kg i powinnam bez problemu wypchnąć ją siłami natury:D
Czas oglądać wózki bo temat jest mi nadal obcy;)
Aha no to w sam raz miałaś to USG [emoji4] Popieram, najwyższy czas wyprawkę powoli kończyć. Ja właśnie próbuję ja jak najszybciej skończyć i tylko czekać na poród [emoji6]

Dziewczyny myśle ze za miesiąc Max dwa będę miała do sprzedania swój laktator . Może i szybciej zależy kiedy całkowicie zakończy mi się laktacja ale póki co używam go sporadycznie i oczywiście zrobie dobra cenę jak któraś będzie chętna [emoji846] mam go niecały miesiąc wiec tez jest prawie na pełnej gwarancji .
Link do: Medela Swing Maxi - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
to ja bym była zaintersowana, bo wlasnie szukam i zastanawiam się który lepszy :)

reklama

Stwierdzenie że każda kobieta ma mleko i może karmić naturalnie doprowadza mnie do szału!!!! I rodzi poczucie winy . Tak każda kobieta to fabryka i robi mleko z tej samej recepty każde mleko jest dobre Ale nie każda jest w stanie wyprodukować ilości te same .
I jak słyszę nie nasz mleka bo za mało dostawiasz szlak mnie trafia !
Cuda jadlam by pomóc cyckom i nic .
Tak jak nie każda może zajsc naturalnie nie każda może karmić .
Pamiętaj DALAS JEJ ILE MOGŁAŚ walczyłas jak lew o każdą krople dzień i noc .Walcz dalej .
Jesteś super mama pamiętaj !!
Nie obwiniaj się .

Do góry