reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
My już po USG 3 trymestru:)
Mała waży 1490g, ślicznie prezentowała się na usg:D Wody płodowe w normie, szyjka długa i zamknięta więc uspokoiłam się trochę;)
Co chwilę przypomina mi o sobie solidnymi kopniakami:):):) Uwielbiam tą małą istotkę:)
Super [emoji4] czyli zapowiada się poród naturalny? [emoji6] Szybko zaliczylas USG 3.trymestru. Ja miałam w rowno 31 tyg i mala ważyła już 1919 g [emoji64]

Miałam nic nie kupować ale H&M mnie prosiło rabatem [emoji23]

1518802832-14c8be41e148c5da-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czailam się na te kompleciki, ale narazie boję się ubranek zakładanych przez główkę. Najwyżej zacznę takie zamawiać po porodzie :D

Czailam się na te kompleciki, ale narazie boję się ubranek zakładanych przez główkę. Najwyżej zacznę takie zamawiać po porodzie :D

Uwielbiam wszystko co przez główkę . Body zapinane mnie wykańczają . Może przez to ze Sara jest malutka ale jakoś szybciej to wszystko przez głowę idzie . Tylko gorzej jak M został sam i chciał ściągnąć te przez głowę dołem i się zaklinował w połowie [emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczyny myśle ze za miesiąc Max dwa będę miała do sprzedania swój laktator . Może i szybciej zależy kiedy całkowicie zakończy mi się laktacja ale póki co używam go sporadycznie i oczywiście zrobie dobra cenę jak któraś będzie chętna [emoji846] mam go niecały miesiąc wiec tez jest prawie na pełnej gwarancji .
Link do: Medela Swing Maxi - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak będziesz pewna że chcesz sprzedać to się do mnie odezwij chętnie skorzystam :-)

Uwielbiam wszystko co przez główkę . Body zapinane mnie wykańczają . Może przez to ze Sara jest malutka ale jakoś szybciej to wszystko przez głowę idzie . Tylko gorzej jak M został sam i chciał ściągnąć te przez głowę dołem i się zaklinował w połowie [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja mam dużo kopertowych i jakoś psychiczne mi z tym lepiej :) Pewnie później będę narzekać na te zapięcia, ale dzieci szybko rosną i jak urodze zaraz zaczną się kolejne wyprzedaże tym razem letnie i szaleństwo od nowa :D

Ja mam dużo kopertowych i jakoś psychiczne mi z tym lepiej :) Pewnie później będę narzekać na te zapięcia, ale dzieci szybko rosną i jak urodze zaraz zaczną się kolejne wyprzedaże tym razem letnie i szaleństwo od nowa :D

Ja nigdy nie narzekalam na kopertowe [emoji6]
Dopiero kolo 8 mieisaca jak moja corcia Zaczela wspolpracowac przy ubieraniu to w sumie juz jest mi obojetne, ale jak dla mnie zapinane sa po prostu wygodniejsze, zwlaszcza przy noworodku.

reklama

A ja wszystko co kopertowe :)
Nie mogę znaleźć tych dresikow ....

Do góry