Ewunka
Fanka BB :)
@Ropuszka666 hi ja to mam szczęście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pieknie malenstwo rosnieMy już po USG 3 trymestru
Mała waży 1490g, ślicznie prezentowała się na usg Wody płodowe w normie, szyjka długa i zamknięta więc uspokoiłam się trochę
Co chwilę przypomina mi o sobie solidnymi kopniakami Uwielbiam tą małą istotkę
Na pewno lepiej podniesc nogi lozeczka z jednej strony niz poduszke klin dawac. O zaklocaniu przez karuzele nie slyszslam nigdyDziewczyny czy poduszka klin może wpływać negatywnie na pracę monitora oddechu? A jak jest np. w przypadku karuzeli do łóżeczka, misia szumisia? Czytałam gdzieś, że niektóre przedmioty, zabawki zakłócają pracę monitora, bo wywołują drobne drgania itp.
Tak to prawda, wszystko co drży kręci się itd może zakłócić działanie a w zasadzie monitor nie zawyje gdy będzie potrzeba. Z kinem to ja sobie poradziłam tak ze na klinie leży drewniana podkładka, na niej czujnik monitora i później materacyk i działa jak trzebaDziewczyny czy poduszka klin może wpływać negatywnie na pracę monitora oddechu? A jak jest np. w przypadku karuzeli do łóżeczka, misia szumisia? Czytałam gdzieś, że niektóre przedmioty, zabawki zakłócają pracę monitora, bo wywołują drobne drgania itp.
Właśnie też czytam teraz, że lepiej przy główce pod nogi łóżeczka podłożyć np. książki.Na pewno lepiej podniesc nogi lozeczka z jednej strony niz poduszke klin dawac. O zaklocaniu przez karuzele nie slyszslam nigdy
Dziewczyny czy poduszka klin może wpływać negatywnie na pracę monitora oddechu? A jak jest np. w przypadku karuzeli do łóżeczka, misia szumisia? Czytałam gdzieś, że niektóre przedmioty, zabawki zakłócają pracę monitora, bo wywołują drobne drgania itp.
Ksiazki ksiazkami ale wystarcza male kolki zeby to jeszcze jakos wygladalo. No chyba ze sie zdecydujesz na lozeczko dostawne na poczatek to jest opcja ze jedna strone dajesz wyzejWłaśnie też czytam teraz, że lepiej przy główce pod nogi łóżeczka podłożyć np. książki.
To akurat tylko przykład, chociaż dla mnie każda książka dobrze wygląda nawet jeśli pełni funkcję podkładki Łóżeczka chicco jednak nie kupujemy.Ksiazki ksiazkami ale wystarcza male kolki zeby to jeszcze jakos wygladalo. No chyba ze sie zdecydujesz na lozeczko dostawne na poczatek to jest opcja ze jedna strone dajesz wyzej