reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej dziewczyny. Mogę zadać dość krępujące pytanie? Jestem w 11 tyg ciąży i w nocy obudziłam się mokra w okolicach pochwy i odbytu centralnie jakbym popuściła w nocy. Wiem, że wydzieliny w ciąży jest więcej niz normalnie ale pierwszy raz mi się to zdarzyło,że tej wody bylo aż tyle. Była bez zapachu bezbarwna. Poradzicie coś?

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Miałyśmy tu wczoraj rozmowę na ten wlaśnie temat. Jeżeli tego płynu jest rzeczywiście tak dużo to na Twoim miejscu podjechałabym do lekarza bo mogą być to sączące wody płodowe. Mocz ma inne zabarwienie i zapach, śluz jest bardziej ciągnący. Moim zdaniem lepiej to sprawdzić.

Miałyśmy tu wczoraj rozmowę na ten wlaśnie temat. Jeżeli tego płynu jest rzeczywiście tak dużo to na Twoim miejscu podjechałabym do lekarza bo mogą być to sączące wody płodowe. Mocz ma inne zabarwienie i zapach, śluz jest bardziej ciągnący. Moim zdaniem lepiej to sprawdzić.
Dzięki Jasani. Aż tak dużo tego nie bylo, monitorowalam później czy dalej coś wyplywa ale od tamtego czasu sucho, nawet przy aplikowaniu luteiny. Jednak zadzwonię do gina zapytam czy mam się martwić czy to normalne.

Hej dziewczyny. Mogę zadać dość krępujące pytanie? Jestem w 11 tyg ciąży i w nocy obudziłam się mokra w okolicach pochwy i odbytu centralnie jakbym popuściła w nocy. Wiem, że wydzieliny w ciąży jest więcej niz normalnie ale pierwszy raz mi się to zdarzyło,że tej wody bylo aż tyle. Była bez zapachu bezbarwna. Poradzicie coś?

Poradzimy. Musisz się przyzwyczaić do wkładek non stop i nie ma potrzeby zupełnie się tym martwić. To normalne :-)
A doczytałam @jasani to może trzeba sprawdzić... mi gin mówił że to normalne w ciąży i aby się tym nie martwić.

Dzięki Jasani. Aż tak dużo tego nie bylo, monitorowalam później czy dalej coś wyplywa ale od tamtego czasu sucho, nawet przy aplikowaniu luteiny. Jednak zadzwonię do gina zapytam czy mam się martwić czy to normalne.

Tak jak napisała @walczaca o szczescie, może to być błacha rzecz. Rzeczywiście tej wydzieliny w ciąży jest dużo więcej. Zadzwoń do lekarza i dopytaj. Daj znać co Ci powiedział.
Z drugiej strony ja właśnie mam brak jakichkolwiek wypływów i skoro wszystkie tak macie a ja nie to się zaczynam martwić ;) Tak źle i tak niedobrze...

Kto miał problem ze spaniem ? Chodzę jak mumia w pracy, wieczorem nawet ok ale po nieprzespanej nocy tragedia. Za dużo stresu mam w robocie chyba . Byle do konca marca.

reklama
Do góry