reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczynki napisze jutro więcej póki co jest już na świecie . Sarunia 2840 52cm nasza miłość [emoji173]️
1516218470-12278ee1a8a5eb61-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna, dużo zdrówka dla Was:-D

Cześć dziewczyny :-) mam pytanie. Jestem w 11 tc i badała progrsteron mam 116 ng/ml był to cykl naturalny. Czy myślicie że będę mogła już odstawić progesteron?? Biorę prolutex 1 x 1 i luteine 3 x 1
Ja też byłam na cyklu naturalnym, brałam to samo co Ty, po 12 tc schodziłam z prolutexu od razu prawie, z luteiny do 16 tc wg zaleceń lekarza od ivf, ale moja doktor prowadząca powiedziała, żebym brała 2x1 luteiny do 26 tc

O super czyli już niedługo jest szansa że sie dowiemy :-) dzieki dziewczyny!
Ja się dowiedziałam w 17 tc. Bo w prenatalnych powiedzieli mi, ze pol na pol. W 14 tc Zosia się tak ułożyła, ze dupke schowała i nie chciała pokazać. Wiec w końcu jak byłam w 17 tc na wizycie powiedziałam, ze nie zejdę z fotela dopóki mi nie powie ;) na szczęście Zosia czuła bo wszystko ładnie było widać :)

reklama
Mysle, ze to nie chodzi o to, ze francuskie, bo Kiabi i Sergent Major tez sa z FR, a ubranka maja normalne. A ten sklep jest drogi, a nie wiem czemu, bo ubranka bardzo przecietne, a wrecz wg mnie kiepskie.
Ale zobacz i sama ocenisz [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No niestety drogie, ale ja właśnie mam pare bluzek juz pare lat i siostrze dla dzieci przywoziłam i problemów z nimi nie było , jedyne co to rozmiarówka bardzo malutka

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry