reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Właśnie odebrałam paczkę z hm. Nie mogę się napatrzeć na te ciuszki :)
Zobacz załącznik 835791
o tez si zastanawiałam nad nimi, ale w końcu wczoraj zamowilam inny komplet, jak przyjdzie to pokaze. macie dziewczyny jakies listy wyprawkowe dla mnie i dla dziecka co musze mieć do szpitala i pierwsze mce dla maluszka. takie co to naprawdę niezbędne, ?

Mam nadzieję,już bym chciała przestać się kłuć [emoji14]
A kiedy można poznać płeć Maluszków??;-)
Mi na prenatalnych w 12 tyg lekarz powiedział że na 80% jedna to dziewczynka, 3tyg później na wizycie lekarz już potwierdził że 100%dziewczyna i 80% chłopak i tak. Już zostalo[emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie mega to dziwne,ale nie mam. Oczywiście marzę o parce (to ciąża bliźniacza) ale zupełnie nie wiem czego się spodziewać [emoji14] za 2 tygodnie mam badanie I trymestru i mam nadzieję że będę mogła kupić pierwsze ubranko :-D
Ja po prenatalnych kupiłam pierwsze dwa zestawy dla dziewczynki czyli jeden różowy a drugi biało różowy. I dwa uniwersalne tak. Na wszelki wypadek czyli biały i szary[emoji5]

Już po cichu oglądam ale jeszcze trochę za wcześnie :p
Kochana mąż mnie wyzywal że za szybko szaleje ale. Ja go nie słuchałam bo uważałam że limit nieszczęść w swoim życiu wyczerpalam i teraz musi być tylko dobrze i u Ciebie jest to samo. Powtarzaj sobie to [emoji5]

reklama
A co to są pół śpiochy hi hi hi
Marcelina śpi w bodach dl rękaw i na to bawełniany pajac koniecznie rozpisany w przodu od góry do dołu .
Prześcieradło mam bawełniane i pod podkład taki jak Ewelina.
Wczoraj byłyśmy u pediatry.
I mamy 52 cm i 3720 g
Tydzień temu 51 cm i 3340 g.
Rosne jak na drożdżach :)
Zobacz załącznik 835782
Jaka duża dziewczyna [emoji5] super że rośnie. Moje śpią dokładnie w tym samym co Marcelina [emoji106]
U na wczoraj była. Położna i Oliwka ma 4000 58 cm, a Filip 3800 i 57[emoji3]
1516279595-a2192e12e0dddb8a-aaaaaa.jpeg

Do góry