reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczynki napisze jutro więcej póki co jest już na świecie . Sarunia 2840 52cm nasza miłość [emoji173]️
1516218470-12278ee1a8a5eb61-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna, dużo zdrówka dla Was:-D

Cześć dziewczyny :-) mam pytanie. Jestem w 11 tc i badała progrsteron mam 116 ng/ml był to cykl naturalny. Czy myślicie że będę mogła już odstawić progesteron?? Biorę prolutex 1 x 1 i luteine 3 x 1
Ja też byłam na cyklu naturalnym, brałam to samo co Ty, po 12 tc schodziłam z prolutexu od razu prawie, z luteiny do 16 tc wg zaleceń lekarza od ivf, ale moja doktor prowadząca powiedziała, żebym brała 2x1 luteiny do 26 tc

O super czyli już niedługo jest szansa że sie dowiemy :-) dzieki dziewczyny!
Ja się dowiedziałam w 17 tc. Bo w prenatalnych powiedzieli mi, ze pol na pol. W 14 tc Zosia się tak ułożyła, ze dupke schowała i nie chciała pokazać. Wiec w końcu jak byłam w 17 tc na wizycie powiedziałam, ze nie zejdę z fotela dopóki mi nie powie ;) na szczęście Zosia czuła bo wszystko ładnie było widać :)

reklama
Mysle, ze to nie chodzi o to, ze francuskie, bo Kiabi i Sergent Major tez sa z FR, a ubranka maja normalne. A ten sklep jest drogi, a nie wiem czemu, bo ubranka bardzo przecietne, a wrecz wg mnie kiepskie.
Ale zobacz i sama ocenisz [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No niestety drogie, ale ja właśnie mam pare bluzek juz pare lat i siostrze dla dzieci przywoziłam i problemów z nimi nie było , jedyne co to rozmiarówka bardzo malutka

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry