reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Odpisali ze ok 4 tyg sie czeka i moge zlozyc zamowienie w tej cenie.
Teraz tylko sie zastanawiam czy fotelik brac maxi cosi cabriofix czy cybex aton 5? Doradzi ktoras?
My mamy maxi cosi citi. Tamte się różnią tym że mają jakąś dodatkową poduszeczkę lub daszek sztywniejszy itp.My wzięliśmy zwykły bo nie potrzebujemy dodatkowych że tak powiem funkcji :)

A ja mam wybrany Recaro Privia. Cena owszem jest wyższa, ale Recaro zajmuje się tylko fotelami i to przeważyło o jego wyborze. Ma też wysokie noty ADAC.

A ja mam wybrany Recaro Privia. Cena owszem jest wyższa, ale Recaro zajmuje się tylko fotelami i to przeważyło o jego wyborze. Ma też wysokie noty ADAC.
Pewno ze jak duzo bedziesz jezdzic to tez bym szukala jakiegos wypasionego z baza ale mi sie wydaje ze nie bede duzo jezdzic a juz na pewno nie daleko wiec nie chcialam przeplacac

A ja chcialam jako drugi fotelik recaro wlasnie, ale po tym jak zaczeli jakies modele wycofywac, bo byly wadliwe to teraz sie waham.
A jesli chodzi o foteliki 0+ to wydaje mi sie ze maxicosi i cybex byly najwyzej we wszelkich testach, przynajmniej jeszcze jakis czas temu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas wszystko dobrze, Marcelina waży 0,5kg. Dostałam skierowanie na krzywą cukrową, a kolejna wizyta za 4tyg. Co do fotelików to byliśmy wczoraj w sklepie tak z ciekawości i najlepiej cybex w testach wypada jakby ktoś chciał coś tańszego to maxi cosi kolejny. Wózek bardzo nam się spodobał anex cross, lekki, nowoczesny, prosty w uzytkowaniu pod względem czyszczenia i ma amortyzatory.

reklama
Do góry