reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A ja dalej w polu z wyborem [emoji53]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
No to kochana wybieraj bo nie ma za duzo czasu.. srednio 4-6tyg sie czeka a wiesz ze roznie moze byc.. ja mysle ze koniec lutego /poczatek marca to najwyzsza pora zeby juz miec w domu a jak zamawiasz z pl to jeszcze wez pod uwage ze pare dni na dostawe..
Ja przejrzalam miliony wozkow i po pierwsze stwierdzilam ze fortuny nie chce wydac a po drugie tez mi sie nic nie podobalo... a jak juz bylo spoko to zawsze bylo jakies wielkie ale, a to kola nie takie, a to budka za mala, a to bez amortyzorow itd..

A dzis moja mala tak sie chyba podjarala ze jej fure zamowilam ze caly czas skacze w brzuchu[emoji1][emoji1][emoji1]

Bebetto 42 model 2017 [emoji6] zapisuj zapisuj [emoji106] jak się czujecie? [emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Psychicznie w życiu taka szczęśliwa nie byłam :-D
Fizycznie w życiu taka wymęczona nie byłam, mam ciągłe wymioty. Nawet już jakoś na IP to podobno się fachowo nazywa. Trochę ratuję się kroplówkami i liczę,że niedługo ten piękny czas minie :-D

No to kochana wybieraj bo nie ma za duzo czasu.. srednio 4-6tyg sie czeka a wiesz ze roznie moze byc.. ja mysle ze koniec lutego /poczatek marca to najwyzsza pora zeby juz miec w domu a jak zamawiasz z pl to jeszcze wez pod uwage ze pare dni na dostawe..
Ja przejrzalam miliony wozkow i po pierwsze stwierdzilam ze fortuny nie chce wydac a po drugie tez mi sie nic nie podobalo... a jak juz bylo spoko to zawsze bylo jakies wielkie ale, a to kola nie takie, a to budka za mala, a to bez amortyzorow itd..

A dzis moja mala tak sie chyba podjarala ze jej fure zamowilam ze caly czas skacze w brzuchu[emoji1][emoji1][emoji1]
Ja z pl nie zamawiam, ja tu będę kupować bo nie kupię wózka nie testując go a tu czeka się do tyg na wozek[emoji6].

A no chyba ze tak. Tutaj tylko dwa mi sie podobaly ale cena od 1200e wzwyz wiec wolalam brac w ciemno z pl[emoji6]
To dobrze że nie miałaś obawy bo ja wiem po sobie ze bym sobie nie darowala jak by mi nie odpowiadał wozek którego nie testowalam , zamówiłam z pl leżaczek i powiem że nie jestem do końca zadowolona bo tkanina z jakiej jest uszyty jest jak dla mnie nie ciekawa ale na zdjęciu tego nie zobaczysz i funkcja bujania nie podoba mi się, dlatego wolę oglądać w sklepie i ewentualnie zamówić z pl jak jest tańsze, ale może to ja tak tylko mam[emoji6]

Dokladnie. W medeli mozna wymienic kazda czesc pojedynczo. Problem w tym, ze nigdy nie wiesz czy silnik nie zostal kilkakrotnie zalany mlekiem i wtedy bardzo szybko moze stracic sile ssania.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba bym się popłakała jakby mi się mleko wylało :shocked2::shocked2:hi a i te smoki plastikowe do rozmiaru cycka trzeba dopasować.

reklama
Mam pytanie do dziewczyn, które już mają za sobą zajęcia ze szkoły rodzenia. Jakie tematy były tam poruszane? Było coś na temat bezpieczeństwa maluszka, pierwszej pomocy itp.? Czy raczej takie tematy nie są poruszane?

Do góry