reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kath a ja czytalam ze jak malo pokarmu to laktaror moze pobudzic. Zastanawialam sie nad love prolactis dwufazowym ze niby pierwsze pobudza a potem sciaga mleko.
Ja raczej musze kupic wczesniej albo zaplace jak za zboze jak kupie tu na miejsvu i wyboru nie mam wiec chyba z pl zamowie.. najwyzej odsprzedam
Ja z lsktatorem się nie rozstaje....
Najpierw cyc potem butelka z moim mlekiem i potem mm i laktator by było na następne karmienie i za godzinkę znów laktator ..... W dzień i noc .... niedobrze mi już na jego widok .... Ale jak uciagnie więcej mleczka to jestem dumna .
Mam na 1 cycek i tracę dużo czasu bo można kupić na 2 cycki .
No pobudzenie polecam metodę 753

reklama
No ja też używanego bym nie chciała, no chyba że po siostrze czy jakoś tak, ale że siostry nie mam, to pozostaje zakup nowego. Tylko, że ja na chwilę obecną kompletnie nie orientuje się w sprawie laktatorow, karmienia, butelek itp. Mam nadzieje, że pomoże mi w tym szkoła rodzenia, tylko mam ogromny dylemat z tym związany. Nie wiem jaką szkołę wybrać... Zapisałam się do jednej bezpłatnej, ale podobno strata czasu taka jakość tych zajęć. Pozostaje mi jeszcze opcja płatnej szkoły lub indywidualne przygotowanie do porodu. I jak coś to raczej ta druga opcja, bo różnica w cenie niewielka, a indywidualne "korepetycje" lepsze.
Do używanego laktatora kupuję się nowe to cus plastikowe i już jak nowy . Nie do każdego modelu pewnie się da ale myślę że do większości

U nas wszystko dobrze, Marcelina waży 0,5kg. Dostałam skierowanie na krzywą cukrową, a kolejna wizyta za 4tyg. Co do fotelików to byliśmy wczoraj w sklepie tak z ciekawości i najlepiej cybex w testach wypada jakby ktoś chciał coś tańszego to maxi cosi kolejny. Wózek bardzo nam się spodobał anex cross, lekki, nowoczesny, prosty w uzytkowaniu pod względem czyszczenia i ma amortyzatory.
Marcelina :)

Do używanego laktatora kupuję się nowe to cus plastikowe i już jak nowy . Nie do każdego modelu pewnie się da ale myślę że do większości

Dokladnie. W medeli mozna wymienic kazda czesc pojedynczo. Problem w tym, ze nigdy nie wiesz czy silnik nie zostal kilkakrotnie zalany mlekiem i wtedy bardzo szybko moze stracic sile ssania.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas wszystko dobrze, Marcelina waży 0,5kg. Dostałam skierowanie na krzywą cukrową, a kolejna wizyta za 4tyg. Co do fotelików to byliśmy wczoraj w sklepie tak z ciekawości i najlepiej cybex w testach wypada jakby ktoś chciał coś tańszego to maxi cosi kolejny. Wózek bardzo nam się spodobał anex cross, lekki, nowoczesny, prosty w uzytkowaniu pod względem czyszczenia i ma amortyzatory.
Anex cross od zawsze mi się podobał jest śliczny [emoji4] ale ze u nas dwojka to musiałam zmienić mój typ nr jeden [emoji6] [emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry