Ja też jeszcze nic nie czuję, a idziemy równo, pani doktor mówiła, że jeszcze tydzień, dwa i poczuję, także wszystko będzie dobrzeNo to ja się zaczynam martwić bo ja nic takiego nie czuję a jestem obecnie w 17+6.
reklama
gooossia17
Fanka BB :)
@dreamscometrue powodzenia
Ewunka
Zośka wychodź!!!!!!
No właśnie mam ochotę wrzeszczec. Czuje, ze nic a nic ten balonik nie pomógłZośka wychodź!!!!!!
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
kredka82
@Aguleczka29 czy Tobie juz ten wozek przyszedl? Bo ja weszlam teraz na ta strone sdkrak i juz go nie ma! A jeszcze w zeszlym tygodniu pisalam z nimi o rozmiary pudel w jakich przychodzi bo musze to miec dla mojego kuriera i normalnie gosciu odpisywal itd i nic nie pisal ze ich juz nie bedzie ani nic.. a cene mieli faktycznie duzo tansza..
Aguleczka29
Nie, wòzek jeszcze nie przyszedł.ale oni mowili że przyjdzie do 6 tygodni.czyli dopiero w lutym przyjdzie pewnie gdzies na początku :-)@Aguleczka29 czy Tobie juz ten wozek przyszedl? Bo ja weszlam teraz na ta strone sdkrak i juz go nie ma! A jeszcze w zeszlym tygodniu pisalam z nimi o rozmiary pudel w jakich przychodzi bo musze to miec dla mojego kuriera i normalnie gosciu odpisywal itd i nic nie pisal ze ich juz nie bedzie ani nic.. a cene mieli faktycznie duzo tansza..
Musisz do nich napisać,na pewno przyjmują zamowienia na wozki.a co do ceny promocyjnej wòzka to pisałam ze podobno tą promocje mają na kilka dni..oni też ogłaszali sie w promocji z tymi wozkami na olx sprobuj moze poszperac.
kredka82
Dzieki, zobacze czy mi odpisza na maila.Nie, wòzek jeszcze nie przyszedł.ale oni mowili że przyjdzie do 6 tygodni.czyli dopiero w lutym przyjdzie pewnie gdzies na początku :-)
Musisz do nich napisać,na pewno przyjmują zamowienia na wozki.a co do ceny promocyjnej wòzka to pisałam ze podobno tą promocje mają na kilka dni..oni też ogłaszali sie w promocji z tymi wozkami na olx sprobuj moze poszperac.
reklama
Ewunka
Zosia już?