reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Wygląda na to, ze nie [emoji22]
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Jak Ci podadza dzis oksy to mysle, ze powinno pojsc. Znam kilka osob, ktorym ten balonik zalozyli i u zadnej sie bez oksy nie obeszlo, za to oksy zrobila robote. Spokojnie, teraz to juz naprawde mega blisko jestes [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
NOVA-2016
Witajcie. Większość mnie tu nie kojarzy. Wpadam na chwilkę żeby pogratulować Ewunce bo domyślam się że tulisz już swojego skarba. Cieszę się bo mocno Ci kibicowalam. Pixie dixie cieszę się też z Twojego szczęścia i życzę szczęśliwego rozwiązania. Pamiętam że za którymś razem testowałysmy w podobnym czasie.
Ja już od 4 msc mam córeczkę, jest cudowna, nie wyobrażałam sobie że taki maluch wniesie tyle szczęścia.
Dla pozostałych dziewczyn- nie poddawajcie się w walce. Mnie udało się za 5tym razem. Cierpliwość popłaca.
Miłego dnia
Ja już od 4 msc mam córeczkę, jest cudowna, nie wyobrażałam sobie że taki maluch wniesie tyle szczęścia.
Dla pozostałych dziewczyn- nie poddawajcie się w walce. Mnie udało się za 5tym razem. Cierpliwość popłaca.
Miłego dnia
walczaca o szczescie
Kochana ewidentnie Zosia chce Wam zrobić wejście prawdziwej gwiazdy :-) trochę spóźniona i wyczekana przez wszystkich!Jestem załamana...
nieagatka
Ja dalej spac nie moge... w brzuchu impreza na calego[emoji1]
Przegladam laktatory elektryczne, ktoras cos poleca?
Ja mialam Medela Swing i w sumie ok. Po 3 miesiacach zaczal szwankowac, zareklamowalam i w ciagu 2 dni wyslali mi nowy silnik.
Ewunka
Co Ty, brak skurczy i rozwarcia [emoji44]
Ja o 2 w nocy miałam 2 a o 7
rano 10 ......
Tylko że ja już przyjechałam jak mi pękł worek
Ostatnia edycja:
Ewunka
Dziękuję. Tak mam już Marceline przyszła na świat w 35 tc cała i zdrowa.Witajcie. Większość mnie tu nie kojarzy. Wpadam na chwilkę żeby pogratulować Ewunce bo domyślam się że tulisz już swojego skarba. Cieszę się bo mocno Ci kibicowalam. Pixie dixie cieszę się też z Twojego szczęścia i życzę szczęśliwego rozwiązania. Pamiętam że za którymś razem testowałysmy w podobnym czasie.
Miłego dnia
Załączniki
Pixie_Dixie
Jestem załamana...
Oj kochana, cprzesylam duzo cierpliwości [emoji8]
Witajcie. Większość mnie tu nie kojarzy. Wpadam na chwilkę żeby pogratulować Ewunce bo domyślam się że tulisz już swojego skarba. Cieszę się bo mocno Ci kibicowalam. Pixie dixie cieszę się też z Twojego szczęścia i życzę szczęśliwego rozwiązania. Pamiętam że za którymś razem testowałysmy w podobnym czasie.
Miłego dnia
To cudownie [emoji7]u mnie tamten raz nie był szczęśliwy a teraz maluszek nie daje spac bo mu ciasno i kopie jak szalony [emoji12] Tez juz bym chciała tulić mojego skarba w ramionach ale jeszcze troszkę musi poczekac [emoji6] Pozdrawiam
Ja mialam Medela Swing i w sumie ok. Po 3 miesiacach zaczal szwankowac, zareklamowalam i w ciagu 2 dni wyslali mi nowy silnik.
Czytałam ,ze te najlepsze, ale i najdroższe... dobrze,ze tak szybko reagują na błędy, chyba właśnie ten model kupie z pasem .
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
M@gda
Moderatorka
A masz na sprzedaz/pozyczyc?" W oczekiwaniu na dziecko" koleżanka polecała, ale ja mam druga część tej książki "pierwszy rok życia dziecka" i polecam
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ewelin86
Mam tą drugą część. Mogę pożyczyćA masz na sprzedaz/pozyczyc?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom