reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wygląda na to, ze nie [emoji22]

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Jak Ci podadza dzis oksy to mysle, ze powinno pojsc. Znam kilka osob, ktorym ten balonik zalozyli i u zadnej sie bez oksy nie obeszlo, za to oksy zrobila robote. Spokojnie, teraz to juz naprawde mega blisko jestes [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie. Większość mnie tu nie kojarzy. Wpadam na chwilkę żeby pogratulować Ewunce bo domyślam się że tulisz już swojego skarba. Cieszę się bo mocno Ci kibicowalam. Pixie dixie cieszę się też z Twojego szczęścia i życzę szczęśliwego rozwiązania. Pamiętam że za którymś razem testowałysmy w podobnym czasie.
Ja już od 4 msc mam córeczkę, jest cudowna, nie wyobrażałam sobie że taki maluch wniesie tyle szczęścia.
Dla pozostałych dziewczyn- nie poddawajcie się w walce. Mnie udało się za 5tym razem. Cierpliwość popłaca.
Miłego dnia :)

Witajcie. Większość mnie tu nie kojarzy. Wpadam na chwilkę żeby pogratulować Ewunce bo domyślam się że tulisz już swojego skarba. Cieszę się bo mocno Ci kibicowalam. Pixie dixie cieszę się też z Twojego szczęścia i życzę szczęśliwego rozwiązania. Pamiętam że za którymś razem testowałysmy w podobnym czasie.
Ja już od 4 msc mam córeczkę, jest cudowna, nie wyobrażałam sobie że taki maluch wniesie tyle szczęścia.
Dla pozostałych dziewczyn- nie poddawajcie się w walce. Mnie udało się za 5tym razem. Cierpliwość popłaca.
Dziękuję. Tak mam już Marceline przyszła na świat w 35 tc cała i zdrowa.
received_10212888243594255.jpeg

Załączniki

• received_10212888243594255.jpeg
    received_10212888243594255.jpeg
    174,8 KB · Wyświetleń: 411
Jestem załamana...

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Oj kochana, cprzesylam duzo cierpliwości [emoji8]

To cudownie [emoji7]u mnie tamten raz nie był szczęśliwy a teraz maluszek nie daje spac bo mu ciasno i kopie jak szalony [emoji12] Tez juz bym chciała tulić mojego skarba w ramionach ale jeszcze troszkę musi poczekac [emoji6] Pozdrawiam

Ja mialam Medela Swing i w sumie ok. Po 3 miesiacach zaczal szwankowac, zareklamowalam i w ciagu 2 dni wyslali mi nowy silnik.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czytałam ,ze te najlepsze, ale i najdroższe... dobrze,ze tak szybko reagują na błędy, chyba właśnie ten model kupie z pasem .

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Do góry